2777
2789

همسرم تک بیضه هستش 

یکیشو تخلیه کردن من اینو میدونستم یعنی دوران دوستی عمل کرد فهمیدم اون زمان اسپرم ذخیره داشت ولی خب بازم مشکلی براش پیش نیومد و درساه سخت بود ولی باردار شدم بدون استفاده از اون اسپرم ها و جنین هایی که فریز کردیم واسه ای وی اف

من این موضوع رو زمانی به مامانم گفتم که متوجه‌شدیم همسرم اسپرماش کمه و بهتره جنین فریز کنیم

الانم باردارم شکر خدا و ۱۴ هفتمه بهانه مادرم اینه که دیگه بچه دار نشی چی 

میگم بزار اینو سلامت دنیا بیارم فکر اونجاشم میکنم

هی میگم عجببببب اشنباهی کردم گفتم من 

لایک نکن خواهر منننن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو چو فردا رسد فکر فردا کنی ..بگو خداروشکرر که باردارم الان و قراره به سلامت دنیا بیاد ‌اصلاا مگه حتما باید به تیم فوتبال تشکیل بدم همین یه دونه کافیه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

عجبا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو چو فردا رسد فکر فردا کنی ..بگو خداروشکرر که باردارم الان و قراره به سلامت دنیا بیاد ‌اصلاا مگه ح ...

والا خودمم همینو میگم

میگه نه دوتا جنسیت باید باشههه

لایک نکن خواهر منننن  

چرا گفتی واقعا؟ دیگه تو میلیونها اسپرم یکی پیدا میشد که باردار بشی گفتن نداره 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖