2777
2789

یادمه پیش۲ تا مشاور رفتم یکیشون گفت من ارزو داشتم متخصص قلب بشم برای خودم کارت دانشجویی نقاشی کرده بودم ولی رفتم داخل یکی از بهترین دانشگاه های مشاوره کشور و رشته مشاوره خوندم 

و گفت اره خیلی پزشکی قبولیش سخته تراز بالا میخواد میتونی به رشته های مرتبط بهشم فکر کنی

ی روانشناس هم داخل بیمارستان دولتی بود بهش گفتمم حتی اگه مجبور بشم ۵ ۶ سال هم پشت کنکور بمونم این کارو اتجام میدم چون عاشق پزشکیم؛ با جدیت تمام گفت چه خبره چقدر رویایی فکر میکنی میخای عمرتو هدر بدی؛ ادم نهایتا ۲ سال بمونه پشت کنکور؛ رشته های پرستاری هم خوبه 

اینکه من ۱۹ سالگی برم ی رشته مرتبط بخونم بعدش هر وقت دانشجو پزشکی/ پزشک دیدم بشه آینه دقم خوبه؟ حسرت بشه خوبه؟ 

یا ۲۳ ۲۴ سالگی برم رشته مورد علاقم رو بخونم؟ چه اشکالی داره ؟ 

چرا انقدر ذوق ادما رو کور میکنید؟‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین راست میگن یکی مخشو نداره الزاما ب تلاش نیست 

و اینمه پدرتونو تو پزشکی درمیارن بقول استاد ما ادمشون میکنن😂

کسی رو میشناسم مدرسه دولتی درس میخونده رتبه سه رقمی شده رفته پزشکی خب این قطعا مخشو داره 

دو سه سال کنکور دادن بسه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

عزیزم رشته هدف نه ولی رشته ای به رشته هدفت نزدیکه بخون و خودتو راحت کن پشت کنکور موندن نتیجه خاصی ند ...

باشه خودمو راحت میکنم 

ولی هر وقت دانشجو پزشکی ببینم حسرتش میمونه 

صبر کردن سخت تره یا حسرت خوردن

یه سال تو حرم یه دخترخانومی رو دیدم التماس دعا داشت

گفت ۱۸ ساله پشت کنکور مونده

برای یک رشته خاص در یک شهر خاص می خوند

مثل اون خانم نشو که همه عمرت پشت کنکور باشی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

حتما💕

دوست خوبم، حرفت خیلی طبیعی و منطقیه 😌

هیچ مشکلی نداره که ۱۹ سالگی رشته‌ای مرتبط بخونی و بعد با پشتکار پزشکی بخوای بری. خیلی‌ها مسیر طولانی و پله‌پله رو طی می‌کنن و موفق می‌شن.

۲۳–۲۴ سالگی هم دیر نیست. سن محدودیتی برای شروع تحصیل در پزشکی یا هر علاقه واقعی نداره، مهم پشتکار و انگیزه توئه.

مشکل اینه که بعضی مشاورها واقعیت مسیر رو سخت می‌کنن و ذوق افراد رو کور می‌کنن، ولی این به توانایی تو ربطی نداره.

تجربه‌ی رشته مرتبط هم مفیده: اطلاعات پایه، مهارت‌های علمی و آمادگی ذهنی می‌ده که وقتی وارد پزشکی شدی، برات ارزشمنده.

💡 جمع‌بندی: مسیرهای متفاوت وجود داره، مهم اینه که عشق و انگیزه‌ت رو حفظ کنی و قدم‌به‌قدم جلو بری. هیچ‌کس نمی‌تونه رویای واقعی تو رو بگیره، حتی مشاورها.

اگر بخوای، می‌تونم یه برنامه عملی ۳ مرحله‌ای برای رسیدن به پزشکی از طریق رشته مرتبط برات طراحی کنم که هم وقتت تلف نشه هم آمادگی بالا داشته باشی.