2777
2789
عنوان

مجردا شما هم لیزر نواحی حساس انجام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 116 پست
لیزر شاتی چیه میگم برا ما که باکره ایم خطری نداره؟آخه لیزر واقعا آدم باهاش میسوزه بلاخره درد داره

توی گوگل بزن لیزر شاتی میاره، غیر تماسی هست.

وای عزیزم چه حرفایی میزنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دستگاه لیزر که وارد واژن نمیشه که بخواد مشکل ساز باشه الان همه دخترای کم سن و سال میرن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من وزنم خیلی کمه،نسبت به سایز سینم،توده هام خیلی بزرگهقبل از پریودی هم خیلی حساس میشه و درد دارهبرای ...

من درد سینه ندارم حتی نمی دونه کیست دارم یا نه فقط چند روز قبل قائدگی کمی سینه درد می گیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون کسی نباید نواحی خاص رو ببینه و از نظر شرعی مشکل داره انجام نمیدم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
چند سالتونه آیا کیست رحم و موی زائد زیاد دارید ؟ چند تا کیست رحم داشتی ؟ موی زائد تو صورت هم دارید؟ ...

من دارم وارد ۳۰ سال میشم

پلی کیست تخمدان دارم،یه سری ریز کیست ک دکتر گفت با دارو احتیاج نداره و با پرهیز غذایی و ورزش کنترل میشه

موی زائد شبیه اونایی ک زیر چونش موی مردونه دارم،نه ندارم،ولی خیلی پر مو هست صورت و بدنم

راستش اونموقع اینقدر بزرگ نبودن،دکتر برام چکاپ نوشته هر ۶ ماه یه بار تا آخر عمر

ولی خوب خیلی وقته نرفتم،فک کنم الان برم باید جراحی کنم

هم ویتامین ای نوشت برام،هم کپسول گل مغربی

الانم مام استفاده میکنم،چون چاره ای ندارم

مارکشون یادم نیست

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من دارم وارد ۳۰ سال میشمپلی کیست تخمدان دارم،یه سری ریز کیست ک دکتر گفت با دارو احتیاج نداره و با پر ...

آها پس دکتر گفت داروی دیگه احتیاج نیست ببین شیرینی خیلی کم مصرف کن فست فود هم همینطور و غذای مقوی بخور 

و فعالیت داشته باش ورزش کن  منم کیست تخمدان دارم 

من درد سینه ندارم حتی نمی دونه کیست دارم یا نه فقط چند روز قبل قائدگی کمی سینه درد می گیرم

اینکه قبل پریود سینه درد داشته باشه،حساس بشه کاملا طبیعیه

ولی همیشه تو حمام خودتو معاینه کن،مخصوصا زیر دوش

اول ببین شکل ظاهری سینه هات تغییر نکنه

بعد با دست لمس کن یه وقت چیزی تو سینه ات حس نکنی

ان شالله هیچ وقت نیاز نباشه بری دکتر

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من وزنم خیلی کمه،نسبت به سایز سینم،توده هام خیلی بزرگهقبل از پریودی هم خیلی حساس میشه و درد دارهبرای ...

وای دقیقا 

برا منم همین قرصارو داد

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
آها پس دکتر گفت داروی دیگه احتیاج نیست ببین شیرینی خیلی کم مصرف کن فست فود هم همینطور و غذای مقوی بخ ...

مرسی عزیزم

پرهیز غذایی زیاد دارم

همه تلاشمو میکنم وزنم زیاد نشه

ولی باور کن بیشترش از اعصابه

یه ذره تنش و اضطراب،همه ی رژیمو و ورزشو ب باد میده