2777
2789
عنوان

مجردا شما هم لیزر نواحی حساس انجام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 116 پست
هردو سینم داره عزیزمباید برم دکتر زنان؟

پس حتما بافت خود سینه اس

اصلا نگران نباش عزیزم

هر وقت تغییری تو شکل یا بافتش دیدی،یا چیزی حس کردی برو واسه احتیاط یه چکاپ بشو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب خوش به حالتون شهر ما ندارن متاسفانه 🥲

برا منم هیچکس قبول نمیکرد تا اینکه اینجا رو زنگ‌زدم اول گفت بیاین صحبت کنیم بعد،وقتی رفتم دیگه موافقت کردن

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
واسه توی واژن نه پوست بیرونی مثل کشاله ران و...اگر تیرگی لابیا داری درمانش فقط لابیا پلاستی هست

نه تیرگی ناحیه بیرونی کشاله ران بخاطر استفاده از ژیلت فکر کنم لیزر برا سفید شدن ناحیه پوست هم هست

من فکر کردم منظورت اینه که لیزر کردن سرطان زاست برا کیست تخمدان و سینه

نه

سرطانزا بودنش رو نمیدونم والا

من بیشتر نتیجه گرفتن برام مهمه،ک میگن با لیزر نتیجه نمیگیری

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نه تیرگی ناحیه بیرونی کشاله ران بخاطر استفاده از ژیلت فکر کنم لیزر برا سفید شدن ناحیه پوست هم هست

اره اینا یچیزایی هستن خودت میتونی استفاده کنی 

اگر زیاده تیرگیات یا میخای زودتر به نتیجه دلخواهت برسی برو لیزر واسه سفید شدنش

اره اینا یچیزایی هستن خودت میتونی استفاده کنی اگر زیاده تیرگیات یا میخای زودتر به نتیجه دلخواهت برسی ...

چشم قبلش از متخصص میپرسم مجرد بودن هم همش ترس و دلهره داره بخدا