2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر نیاز باشه

من یه پسر ۵ ساله دارم معمولا براش لباس مارک و ست های گرون نمیخرم. برا بازی و ... هم اصلا بهش گیر نمیدم هر طور دلش بخواد خاک بازی میکنه یا رو چمنا غلت میزنه طوری که هیچ وقت لکه های لباسش به خوبی تمیز نمیشه 🙈 هروقت دیدم لباسش دیگه مناسب نیست یه دست دیگه براش میخرم

من بچه بودم(همین زیر 10 سال) زیاد لباس و شلوار و اینا داشتم اما الان نه خیلی ندارم کلا شاید 4 5 دست ...

منم سالهای قبل برای دخترم بیشتر میخریدم ولی امسال خیلی کمتر خریدم خیلی گرونن

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
منم سالهای قبل برای دخترم بیشتر میخریدم ولی امسال خیلی کمتر خریدم خیلی گرونن

خیلی میگیرم پسرم هشت سالشه زود لباس هاش رو پاره می‌کنه ،البته چهارتا بچه دارم ولی فقط پسرم لباسهاش پاره میشه گاهی شده همون روز لباسش پاره کرده 

خیلی میگیرم پسرم هشت سالشه زود لباس هاش رو پاره می‌کنه ،البته چهارتا بچه دارم ولی فقط پسرم لباسهاش پ ...

البته قبلا جنسا بهتر بود الان جنس خوب خیلی گرونه وگرنه میشه 10 دست خرید با قیمت متوسط یا 3 4 دست خرید گرون البته چسی نباشه من قبلا بابام میرفت چین از اونجا معمولا برام میخرید!!  

خیلی میگیرم پسرم هشت سالشه زود لباس هاش رو پاره می‌کنه ،البته چهارتا بچه دارم ولی فقط پسرم لباسهاش پ ...

اره پسرا شیطونترن ماشااله

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
البته قبلا جنسا بهتر بود الان جنس خوب خیلی گرونه وگرنه میشه 10 دست خرید با قیمت متوسط یا 3 4 دست خری ...

آره شوهر من هم قبلاً از چین لباس و کفش می آورد چقدر عالی بودن ،الان کفش میخرم برای پسرم دوروز بعد کلا وا رفته از هم این پسرم کلا مشکل داره با لوازمش اون به تنهایی به اندازه‌ی ما پنج نفر خرج داره

آره شوهر من هم قبلاً از چین لباس و کفش می آورد چقدر عالی بودن ،الان کفش میخرم برای پسرم دوروز بعد کل ...

من ولی اینقدر دختر آرومی بودم هنوزم که هنوزه اسباب بازی ها و عروسک های مال بچگیم رو دارم صحیح و سالم بچه فامیل میومد هی خراب میکرد  چقدر سخته 3 تا بچه داشتن  اونم پسر من خودم دوس دارم 2 تا دختر 1 پسر داشته باشم