2777
2789

خیلی زود عصبی میشم یه مدت شدیدددد عصبی میشدم و جیغ میزدم از بس استرس میکشیدم دلم میخواد یهو بردارم شوهرمو بزنم چون خیلی بم استرس میده مثلا میگم فلان نکن ک بعد ری.ده میشه تو زندگیمون قول میده باز انجام میده باز میمونه چ غلطی کرده یا مثلا اضافه وزن گرفتم خداشاهده پرخوری نمیکنم هییییچی نمیخورم همش استرسه بعد یهو میگم سرم درد میکنه میگ برو ورزش کن برا وزنته ینی کلن غیر مستقیم میزنه میری.نه بم ...شبا نمیتونم بخوابم تا صبح بیدارم صبح ۶ میخوابم باز اونور تا ۳ بعد از ظهر خوابم، بیدار میشم یچی بخورم بعد غذا باز خوابم میگیره تا ۹ یه سنگینیه خاصی تو وجودمه بدنمم خیلی بیحسه همش همش میخوام یه تریلی از روم رد شه😭🤯الان بیدار شدم باز عصبیم صداها اذیتم میکنه نمیدونم حس میکنم یه چی کمه حس میکنم یه چیزیم هست و نمیدونم چمه..یهو انگیزه میگیرم ورزش کنم زود بخوابم یهو عصبی میشم همش میره ارادمم خیلی ضعیف شده😭خودمو تو آینه نگا میکنم میگم دوساله نرفتم موهامو رنگ نکردم ابروهامو خودم چندماه پیش برداشتم الان ک میبینم ری.ده شده توشون نمیتونم بردارم .حتا نمیتونم تا ارایش برم اجتماعی نیستم یه سنگینی و اضطراب خاصی دارم ک نمیدونم چیکار کنمممممم😖💔😮‍💨

افسردگی گرفتی گلم باید زودتر بری دکتر درمان سی منم دقیقا چند ماه مثل شما شدم دم به دم پاچه یه نفرو میگیرم داد میزنم یا همش میخوابم به خودمم اصلا حوصلم نمیزاره برسم قرار میزارم برم بیرون سه جهار ساعت به رفتن کنسل میکنم حوصلم نمیزاره همش شده باعث دلخوری دارم همرو از خودم دور میکنم دیگه رسما