2777
2789

ده ساله نشستم الان خودمون با قرض و قوله یه خونه خریدیم که به شدت تو فشار و قرضیم کلی وام داریم حالا من دو دلم بشینم یا برم

اذیت و ازار خاصی ندارن چن باری قبلا بحثی بوده رد کردیم 

هرخدماتی هم که براشون انجام میدیم چه اینجا باشیم وچه بریم دستوراتشون میرسه و شوهرم انجام میده 

چون تک پسره و دو تا خاهر داره که اونا ‌کاری نمیکنن

حالا شما بگید تو فشار و قسط برم یا دو سه سالی بشینم یکم سبک شیم بعد بریم 

اونجارو میدیم اجاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقل میگه بمون و این چند سالم تحمل کن وقتی اذیتت نمیکنن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

حالا که مشکلی نداری با خودته،،، میتونی بمونی

بمونی چقدر خرجاتون کمتر میشه؟

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بگو بفرست برام

با توجه به شرایطت، منطقی‌ترین مسیر کوتاه و مفید اینه:

الان نرو، بمونید:

شما زیر فشار مالی سنگین و وام هستید. رفتن و قبول مسئولیت بیشتر، فقط استرس و فشار رو افزایش می‌ده.

شما و شوهرت از خدماتی که می‌خوای انجام بدید، در هر صورت مسئولیت رو انجام می‌دید و نیازی به حضور فیزیکی نیست.

هدف:

دو سه سال بمونید، سبک بشید و قسط‌ها رو کم کنید.

بعد از اینکه اوضاع مالی کمی بهتر شد، اون خانه رو اجاره بدید و برنامه رفتن رو اجرا کنید.

💡 جمع‌بندی: الان صبر کنید، فشار مالی رو کم کنید، بعد اقدام کنید. رفتن تو این شرایط منطقی نیست.

اگه بخوای، می‌تونم یه جدول زمان‌بندی ساده برای سبک شدن مالی و برنامه رفتن بعد از چند سال برات طراحی کنم که همه مراحل مشخص باشه. میخوای آماده کنم؟

اگه سختیش جوریه که کم نمیاری برو ولی اگه قراره بری بعد دو سه ماه برگردی اصلا نرو،ده سال نشستی دو سالم روش

ما الان خونه خریدیم زیر بار فشاریم خیلی فشار ولی میشه تحمل کرد چون قسطامون بیشتر درامدمون نیست میشه مدیریت کرد و رسوند