2777
2789

به نظر من زنا جرئتشون زیاد شده نه طلاق

قدیما بچهام، حرفو حدیث، برگشتن خونه پدر عارو عیب و مانع بود. خیلیا دندون رو جیگر میذاشتن. 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا هرجور بوده باهم باهم می‌ساختن

کسی که طلاق می‌گرفت دیدگاه بدی نسبت بهش داشتن

الان دیگه مثل قبل نیست

مردمم تحمل ادمای قدیم رو ندارن 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چی گفتی توضیح بده

چی رو توضیح بدم وقتی دو نفر ازدواج می‌کنند

درس باید با هم پاس کنند وقتی درس‌ها رو یاد می‌گیرند و فرکانس‌ها متفاوت می‌شه از هم جدا میشن 

KPSHRZMNLEATBVO

چون خانواده ها اجبار میکنن زودی عقد و عروسی میگیرن نمیزارن حداقل چند سال رفت و آمد و عقد باشن از هول اش میوفتن ت دیگ دختر و پسر میخوان از دست خانواده هاشون فرار کن و اگ مریض شدی هیچکس ازت مراقبت نمیکنه 

تو مردا تنوع و خیانت زیاد شده و زیر بار مسئولیت نمیرن!

زناهم ترسشون از تنهایی ریخته!فکرمیکنن چندر قاز بگیرن و جدا شن خیلی قوی هستن!

خیلی ازمادرا دیگه بچه ام واسشون مهم نیست مسئولیتشو گردن نمیگرن تاتنهایی راحت تر زندگی کنن

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

باید جشن طلاق ها رو رواج بدهن چون افکار مردم رومانتیکی هستش زندگی سوهان رمانتییک هستش

روانشناسان هم رها شدن شبکه های مجازی و همگی دوست دختر و دوست پسر دارند لو میرند منجر به تمام شدن زندگی ها میشد

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار