2777
2789
عنوان

من چقدر مظلوم وسادم بین این ادما

112 بازدید | 10 پست

یچیزایی درمورد همسایه هام فهمیدم ک خودم ریختم پشمام مونده زنای نوه دار واینایی ک بچه بزرگ دارن یکیشون باپسر جوون همسایمون میپره بچه کلاس چهارمی باپسرا رابطه داره من تازه شهر کوچیک ومذهبیم قطعا شهر بزرگ اوضاعش خیلی خیط تره بفهمین دیگ وضع جامعه چقد خرابه بعد بگین ازادی نیس زگیلی های ک فقط از ازادی هدفشون لخت شدنه کم نداریم

مظلوم نباش 

ساده هم نباش 

واقع بین وآگاه باش تا بتونی بقیه رو هم آگاه کنی 

همین که میگی جامعه خرابه یعنی نیاز بع تعمیر واصلاح داره 

این عالیه چون خیلی ها معتقدن جامعه خیلی هم نرماله

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر با پسر ینی؟🤐

اره بابا کلن ازاد شدن

ندیدی کراپ تاپ، نیم تنه، روسری و‌شال ک دگ ازنظرشون حتمن خزه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دقیقا امروز رفتم اینستا یه چرخی بزنم دیدم من بین همه چقددد مظلوم و ارومم و بیشتر زندگیم شبیه پیرزن‌های لب گور میمونه

ک.ص ننتون که افسرده‌م کردین برا منم اهمیتی ندارین دیگه🤌🏽🖕🏽(تقدیم به ادمای کثیف زندگیم)

برای تسلط روی کشور 

از تسلط روی  مغز استفاده میشه 

مواظب مغز هاتون باشید که هرچیزی واردش نشه 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
دقیقا امروز رفتم اینستا یه چرخی بزنم دیدم من بین همه چقددد مظلوم و ارومم و بیشتر زندگیم شبیه پیرزن‌ه ...

اینستا اخه خسته نباشی عزیزم اوضاع خیلی خراب تره چیزی ک فک میکنیم

اینستا اخه خسته نباشی عزیزم اوضاع خیلی خراب تره چیزی ک فک میکنیم

میدونم ماهم از این موردایی که گفتی داریم اطرافمون ، تو اینجا از رو سطحیات بقیه مقایسه کردم خودمو🥲💔

ک.ص ننتون که افسرده‌م کردین برا منم اهمیتی ندارین دیگه🤌🏽🖕🏽(تقدیم به ادمای کثیف زندگیم)