2777
2789
نگرفتم اما با طلاق پیشرفت خیلی از اطرافیانمو دیدم با وجود دو یا سه تا بچه.

باور کن اگه مثل شما ۲۴ سالم بود و طلاق نگرفته بودم و تو سیاهی چاله طلاق در سن بالا نیافتاده بودی، 

جرات نظر دادن نداشتم

باریکلای شما ک نه سنت لین راه رو رفته نه درد طلاق کشیدی داری نظری میدی ک ممکنه تحریک کننده اسی باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساسی و عجولانه تصمیم نگیر 

من هم جدا شدم بخاطر اینکه همسرم پنهانی ازدواج کرده بود. 

و الان اینقدر مشکلاتم زیاده که گاهی وقتا میگم کاش جدا نشده بودم 

دوستم شوهرش اعتیاد داشت و جدا شد 

با وجود اعتیاد سریع ازدواج کرد و الان اونی که تنهاست دوستمه 

که برای خرج و مخارج دخترش از صبح تا شب کار می‌کنه 

زندگی بعد از طلاق اصلا قشنگ نیست 

حالا یکی اورده دیده با وجود بچه خوب نشده ولی بقیه اشتباه محص بوده.امیدوارم براش خیر پیش بیاد

چرا چند سلی خوب شد حالا یک سال که در عذابم اخه بچه دوسال ه رو میکنه تکه تکه

احساسی و عجولانه تصمیم نگیر من هم جدا شدم بخاطر اینکه همسرم پنهانی ازدواج کرده بود. و الان اینقدر م ...

خیلی خیلی سخته

چاه تاریکی هست

همراا با تلاق

بلانسیت جمع

ولی ی عده جوان نشسته پای انستاگرامی، طلاق رو برگه برنده و جرات میدونن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه همه طلا های خونه بابا رو فروخت داد ماشین اونم خورد یه اب خنک روش

پس بمون دم نزن

هر کی بهت گفت طلاق  ازش بپرس چند سالشه

از این بچه پیک می های انستاگرامی نباشه ،ب بازی بگیردت

احساسی و عجولانه تصمیم نگیر من هم جدا شدم بخاطر اینکه همسرم پنهانی ازدواج کرده بود. و الان اینقدر م ...

خدا امواتتو بیامرزه ک واقعیت جامعه امروزی رو میگی

واقعیت دقیقا همینه

انشالله خدا گشایشی در کار و زندگیت ایجاد کنه ،به احترام اینکه واقعیت رو میگی

برگ برنده کجا بود واقعا با عرض معذرت من خودم مطلقه ام ولی زن مطلقه شان نداره

بله درسته با گوشت و استخوان درک کردم 

دقیقاً نباید بچه‌ها آورد وقتی می‌بینی مرد اینطوریه

درست میگی  به همه چیز فکر کردم میگه میخام امشب سر خودت وبچه ها رو ببرم  این کارو میکنه همیشه فکر میکرد صاحب ندارم

هروقت حالت بد بود به این فکر کن من کاربری نامزدمو اینجا پیدا کردم بین کلی زن که ازش متنفر بودن حقم داشتن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی