2777
2789

از آدم ها نپرسید چرا ازدواج نمیکنی!

وقتی ازدواج کردند، نپرسید کی بچه دار میشی!

وقتی بچه دار شدند، نپرسید کی براش یه همبازی میاری!

از بچه ها نپرسید پدرتو بیشتر دوست داری یا مادرت!

تو تربیت فرزند دیگران، حتی نوه‌هایتان در آینده هیچ دخالتی نکنید!

هرگاه برای تولد بچه ای کادو میبرید، اگر خواهر یا برادر دارد، 

حتما برای آنها هم چیزی ببرید.

تو مترو و اتوبوس به افراد زل نزنید!

موقع رانندگی، داخل ماشین بغلی را نگاه نکنید!

وقتی چراغ سبز میشود، با بوق اعلان نکنید!

به رانندگی خانوم ها خرده نگیرید!

وقتی دوستانتان را بعد مدتی میبینید، هرگز نگویید 

چقدر پیر شدی یا از بین رفتی!

تمام وقتتان را صرف سریال های بی سر و ته نکنید، 

به ورزش و مطالعه هم بها دهید!

پول های شما برای بانک های شهر نیستند؛ بیشتر خرج خودتان کنید 

و تا جایی که امکان دارد، به مسافرت بروید

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

ممنون چه آموزنده وبه موقع وقشنگ

میدونی داشتن سواد رابطه و بلوغ  از کجا شروع میشه؟از اونجایی ک ممکنه با یه سری از دوستات، نزدیکات به مشکل بخوری و به هر دلیلی آدم های مهم زندگیت به غریبه تبدیل بشن ولی تو انقدر بزرگ شدی و اینو درک کردی که به حرمت روزهایی که خندیدین گریه کردین و خاطره ساختین و 

بخشی از روزهای زندگی همو رقم زدی پیش کسی تخریبش نمیکنی و  ازش بد نمیگی و رازهاشو فاش نمیکنی وچون میدونی که یه زمانی باهات حالش خوبه و یه روزی انتخاب زندگیت بوده

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کاملا حق و درست

زحمت نمیدن به خودشون یکسری ها در حد سی دقیقه در ۲۴ ساعت خلوت شون با کتاب و یادداشت برداری ها فرمول هاش  اونقدرام سخت نیست اصلا ولی همش در باتلاق و ناراحتی غم گیر افتادن بدترررش آسیب میرسونن ب آدما جامع ک بدون علم سوادبالغی  یک مثال های ساده میزنم اون آدمی که بهش میگن زشت دست کم چند نفری رو داره که براشون خوشگل‌ترین آدم دنیاست و اونی که بابت اضافه وزنش سرزنشش میکنن کلی اخلاق خوب داره که دوستاش عاشقشن واونی که دائم نداشته‌هاشو توی سرش میزنن شاید با همون داشته‌های کمش آرامشی داره که خیلیا ندارن!!! زندگی یه فرمول سادست با سوادبالغیت اگ  آدما رو همونطوری که هستن دوست داشته باشیم ولی اگر نه خب مجبور نیستن با نداشتن سواد بالغی با گذاشتن یه زخم بزرگ توی دلشون همراهیشون کنن و آسیب برسانن و سمی باشن

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

زحمت نمیدن به خودشون یکسری ها در حد سی دقیقه در ۲۴ ساعت خلوت شون با کتاب و یادداشت برداری ها فرمول ه ...

خیلی حرف بجا و قشنگ من عاشق خودم هستم و اصلا نیازی به تایید کسی ندارم و آرامش هم یه چیز درونی هست و تاپیک های شما رو میخونم خیلی برام جالب ومفید هست بازم ممنون که هستین و از دانش شما استفاده میکنیم🌹

آرزو

خدا خیرت بده این حرفا حرفای دل من بود و دقیقا همینِ که میگی

ببین ما چندتا صرفا !!! داریم راحت بیان میکنم ک خیلی راحت به درکش برسین  صرفا چون برنامه‌ای برای امروز نداری و حوصله ات سر نره با هرکسی قرار کافه و شام نذارید صرفا چون خوش می‌گذره دورهمی و مهمونی هرکسی رو قبول نکنید و صرفاً چون حوصله‌تون سر رفته با هر کسی حرف نزنید چت نکنید بجاش کتاب بخون و صرفاً چون تنهایید با هرکسی وارد رابطه نشید. 

اتفاقاً همین ارتباطات سادست که شخصیت شمارو تشکیل میده

نه !!!! گفتن نشونه‌ی غیر اجتماعی بودن نیست ها پس نه گفتن هاا خیلی در طول زندگی مهم هستن یااد بگیریم فقط ثابت می‌کنه چقدر برای قلب و روح و افکار و شخصیت و خودتون ارزش قائلید و آدم سمی و آسیب رسان نیستی

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

خیلی حرف بجا و قشنگ من عاشق خودم هستم و اصلا نیازی به تایید کسی ندارم و آرامش هم یه چیز درونی هست و ...

چون درک بالایی دارین و عاشق خودتون رسیدین قرار هست وقرار بودن پس خوب فهمیدین قرار نیست!!! آفرین  اینو میگم قرار نیست!! زندگی‌ت شبیه عکسای پینترست باشه قرار نیست!! همیشه مینیمال و شیک باشی و  قرار نیست همیشه پوست صورتت صاف و بدون جوش باشه  و قرار نیست !همیشه زیر ابروهات تمیز و صورتت اصلاح شده باشه و قرار نیست همیشه خونت مرتب باشه و همیشه کیکی که می‌پزی 

خوب از آب درآد و قرار نیست !!!!!! همیشه همه چیت توی بهترین حالت خودش باشه و قرار نیست!!!!!!!! خودتو بذاری پشت ویترین تا آدما بیان تماشات کنن ،این قرار نیست ها واقعا خیلی مهم هستن و مرسی از شما ک ب درک قرار نیست ها رسیدین

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

چون درک بالایی دارین و عاشق خودتون رسیدین قرار هست وقرار بودن پس خوب فهمیدین قرار نیست!!! آفرین این ...

اینهایی که گفتین چی بود حالا در کل من تو دنیا لنگه ندارم بلند بالا و گیسوان سیاه بلند وتن سیمین و چشم نرگس وابروانی کمان دارم 

آرزو

اینهایی که گفتین چی بود حالا در کل من تو دنیا لنگه ندارم بلند بالا و گیسوان سیاه بلند وتن سیمین و چش ...

کلا مثال قرار نیست ها بود یکسری ها درگیرش هستن گفتم 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت