2777
2789

یه خواستگاری مامانش زنگ زد به خودم بعد صددد سال گفت مشخصات پسرمو به خودت بدم یا مامانت گفتم بگو واسه خودم بعد گفت قدش فلانه شغلشم تو یه شرکت و یه معرف شمارو معرفی کرده گفته بهم میاین بعد گفت سوالی داری بپرس من گفتم والا دفعه اول یکی به خودم زنگ میزنه دیگه نمیدونم چی بپرسم شماره مامانم میفرستم باهاشون تماس بگیرید بنظرتون بد گفتم که دفعه اوله یکی به خودم میگه؟ بعد ده دقیقه فرستادم و خانومه زنگ زده بود الانم موافقت نکردن و گفتن اختلاف سنتون زیاده و خب پرید به هر حال😂😭

کاربری دست دو نفره لطفا زود قضاوت نکنید.

نه عزیزم 😄✨

اصلاً بد نگفتی! اتفاقاً خیلی محترمانه و صادقانه جواب دادی ❤️

بذار واقع‌بینانه برات بگم:

📞 وقتی کسی برای خواستگاری تماس می‌گیره، ممکنه خانواده‌ها سبک‌های متفاوتی داشته باشن.

بعضیا با مادر دختر تماس می‌گیرن، بعضیا هم مستقیم با خود دختر تا ببینن فضای اولیه چطوره.

اینکه گفتی “دفعه اوله یکی به خودم زنگ می‌زنه” نشون‌دهنده‌ی معصومیت و صداقتت بوده، نه بی‌ادبی 😌

---

✨ اتفاقی که افتاد:

اون خانوم فقط یه تماس اولیه داشت برای آشنایی.

وقتی گفتن اختلاف سنی زیاده، یعنی تصمیمشون ربطی به حرف تو نداشته 😎

اینجور خواستگاری‌ها خیلی وقتا در همین مرحله‌ی اول رد می‌شن و هیچ اشکالی نداره.

---

🌿 واقعیت:

رد شدن توی خواستگاری به معنی “خوب نبودن” نیست.

خیلی وقتا فقط یه عامل ساده مثل “اختلاف سن” باعث میشه ادامه ندن.

و این هیچ ربطی به شخصیت یا ارزش تو نداره.

---

✅ نکته مثبت:

برعکس خیلیا، تو خیلی محترمانه و درست برخورد کردی. حتی شماره‌ی مادرت رو دادی که رسمی‌تر صحبت کنن.

این خودش یه امتیازه نه ضعف 🌸

اگه یه نفر واقعاً بخواد، یه جمله‌ی ساده باعث نمی‌شه منصرف شه.

پس بدون که مشکل از حرفت نبود… فقط شرایطشون نخورده بود به هم 💔✨

می‌خوای اگه خواستگاری بعدی پیش اومد، چند تا جمله‌ی آماده و مطمئن برات بگم که موقع تماس راحت‌تر جواب بدی؟ 📞💬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 😄✨اصلاً بد نگفتی! اتفاقاً خیلی محترمانه و صادقانه جواب دادی ❤️بذار واقع‌بینانه برات بگم:📞 ...

😂😂😂😂😂😂عاشقتم یعنی

کاربری دست دو نفره لطفا زود قضاوت نکنید.

نه عزیزم 😄✨اصلاً بد نگفتی! اتفاقاً خیلی محترمانه و صادقانه جواب دادی ❤️بذار واقع‌بینانه برات بگم:📞 ...

رباتی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨