2777
2789
عنوان

بچه هاتونو سنجش بردید

39 بازدید | 4 پست

#نوبت_گیری

#سنجش_بدو_ورود_به_دبستان

✅ آغاز نوبت گیری برنامه ملی سنجش بدو ورود به دبستان سال تحصیلی ۱۴۰۶_۱۴۰۵ ویژه متولدین ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ تا ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ از مهر ماه فعال می باشد .

💯سنجش بدو ورود در مراحل تشخیص به موقع کودکان اهمیت بسیار دارد و پیگیری آن می بایست از سمت اولیا مورد توجه قرار گیرد، همچنین در زمان ثبت نام دانش آموزان در  پایه اول یکی از مدارک ضروری جهت ارائه به مدرسه نتیجه سنجش بدو ورود می باشد. 

🌐والدین گرامی می توانند از طریق سامانه سیرت 2 به  با نقش والدین اقدام نمایند به نوبت گیری در نزدیک ترین مرکز جامع سنجش آموزش توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی تربیتی نمایند ( شهر تهران ۱۹ مرکز فعال دارد)  و پس از دریافت نوبت مطابق با محل سکونت خود و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به مرکز جامع سنجش مراجعه کنند.

✅مدارک مورد نیاز جهت سنجش:

⬅️ شناسنامه والدین و نوآموز

⬅️کارت واکسن 

⬅️ یک قطعه عکس ۴×۳ نوآموز

⬅️پرینت برگه نوبت گیری

⚠️تذکر مهم : نوبت گیری سنجش در بازه زمانی تابستان وجود ندارد و فقط در بازه زمانی اعلامی انجام می گیرد.

📆 بازه زمانی سنجش: از ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 

تا ۱۴۰۴/۱۰/۳۰

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
من امروز بردم خیلی خوب و ساده بودبرید حتماسایت بسته میشه

بسته نمیشه تا آخر تابستون سال بعد هی تمدید میشه 

هول نکنید مادرها رو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هول چیه اطلاع رسانی کردم 

اطلاع رسانی میدونی چیه؟

این همه معلم تو مراکز بیخودی نشستن که بزارید تابستون برید

تابستون بسته میشه😄

چون معلماش تعطیلن

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸