2777
2789
عنوان

عن بازیای مدرسه غیرانتفاعی نمیدونم دولتیم اینجوریه یانه هست بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2579 بازدید | 106 پست
اخ گفتی گفتی گفتی..دل منم‌خونه.دختر منم غیر انتفاعی روز اول گفتن کلا تبلبغاتشون ک تکلیف درمدرسه،ما ک ...

غیر انتفاعی همینه و منم اصلا موافق نیستم چون بچه از الان چشم هم چشمی رو یاد میگیره

شما از سال بعد بذار دولتی خیال خودتو راحت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر انتفاعی همینه و منم اصلا موافق نیستم چون بچه از الان چشم هم چشمی رو یاد میگیرهشما از سال بعد بذا ...

دولتی با 400 تا بچه نمیتونم ثبت نامم نمیکنن سال اول بردم گفتن پر شده مدرسه دیگه ام دوره ازمون

حق با شماست عزیزم اما تو همه ی مدارس چه دولتی و چه غیر دولتی برنامه ی صبحانه ی سلامت هست 

و کاش شما هم پیگیری میکردی و یه سینی درست میکردی برای پسرت که جلوی همکلاسی هاش کم نیاره و ناراحت نشه راستش این مراسم ها تو یاد بچه ها میمونه 

قشنگ حال پسرتو درک کردم اون لحظه 🥲🥲🥲

نه صبحونه میخوره ولی اصلا تو مدرسه حاضر نیست لقمه بخوره

خب دورت بگردم همون کار رو تو مدرسه قرار بود انجام بدن

یعنی لقمه نباید میگرفتی

باید براش مثل خونه صبحانه اماده میکردی

حالا هم که نکردی اشکال نداره ، تموم شده رفته

ولی معلم رو مقصر ندون  چون نه کار عجیبی انجام داده نه کارِ جدیدی!سالهاست ازینکارا میکنن حتی تو دولتی هم همینه ! صبحانه سالم جز برنامه است .

حق با شماست عزیزم اما تو همه ی مدارس چه دولتی و چه غیر دولتی برنامه ی صبحانه ی سلامت هست و کاش شما ه ...

پسرم اصلا اهمیت نمیده از این بچه ها نیست ولی تو گروه جلوی اولیای دیگه بد شد

بخدا بعضیاشون فقط برای چشم وهم چشمی یا بگن وضعمون توپه تغذیه آنچنانی میذارن یا روزه جهانی کودک گفتن ...

حالا اگر هم نباشه 

بعضی مامان ها میگن مدارس کشور چین وژاپن واروپا رو ببینید 

بچه های ایرانی هیچی به هیچی 

حالا هم که میگن بیارید اینجوری میگید 

البته گرونی رو قبول دارم بعضی ها ندارند 

ولی کسی که میره غیر انتفاعی فکرنکنم اونقدر وضع مالیش داغون باشه مگر استثنا

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
غیر انتفاعی همینه و منم اصلا موافق نیستم چون بچه از الان چشم هم چشمی رو یاد میگیرهشما از سال بعد بذا ...

اخه پارسال ی مدرسه دیگه بود ب برتریش گذاشتم اینجا فک میکردم خوبه ولی دیدم نه همش حرفه.بچه ها هرسال از این مدرسه ب اون مدرسه گناه داره.محیطش مدام تغییر بدم موندم چیکار کنم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چه کاریه خب ببره برگردونه من پیامو درست ندیدم ونخوندم فقط فکر کردم درمورد تغذیه وسلامتیه

خب ببره برگردونه خیلی بهتر از اینکه دستش زیر چونه نگاه کنه!

واقعا دلم کباب شد برای قلب کوچیکش!

مدارس غیر انتفاعی همه همینن ابتدایی 

واقعا اگر حوصله اتون برای اینجور کارها نمی‌کشه مدارس معمول تر ثبت نام کنید بهتره

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

دولتی با 400 تا بچه نمیتونم ثبت نامم نمیکنن سال اول بردم گفتن پر شده مدرسه دیگه ام دوره ازمون

دیر بُردی شاید

درسته همههه مون مشکلات حاص خودمونو داریم

ولی بچه ات رو اولویت بذار

امسالم به دل کادر مدرسه راه بیا تا سال بعد که بذاری دولتی ان شالله

چه کاریه خب ببره برگردونه من پیامو درست ندیدم ونخوندم فقط فکر کردم درمورد تغذیه وسلامتیه

صبحانه سلامت یا غذای وحدت بخاطر اینه که بچه ها کنار هم اشتهاشون باز میشه حالا اینکه خانواده ها غذاهای آنچنانی میدن بچه ها ربطی به مدرسه نداره

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

مدرسه غیرانتفاعی ک این داستانارو نداره…برعکس میگی دولتی هی میگن اینو بیار اونو بیار من دخترم علوی میره همه چییی خودشون میدن حتی میان وعده پس فردام میخوان تو مدرسه پیتزا درس کنن خودشون حتی روز تخم مرغ هم خوذشون دادن