2777
2789
عنوان

عن بازیای مدرسه غیرانتفاعی نمیدونم دولتیم اینجوریه یانه هست بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2580 بازدید | 106 پست
بخدا بعضیاشون فقط برای چشم وهم چشمی یا بگن وضعمون توپه تغذیه آنچنانی میذارن یا روزه جهانی کودک گفتن ...

ما یه اولیا داشتیم همیشهههه کلی کیک میپخت برای صبحانه سالم

اصلا هم قصدش این نبود که خودشو خوب جلوه بده

میگفت احسانه برای پدرم 

منم بچم امسال مدرسه ای شده

دقیقا یک روز جشنواره غذای سالم داشتن

گفتن سخت نگیرین زیاد

منم خوشم نمیاد از این کارا ولی یه لقمه ساده چیزی نیست که خیلی وقتی بگیره یا هنر و زحمت خاصی بخواد

سهل انگاری کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابابرا خودت نزار اصلابچه ت هم که الحمدلله سایه پدر مادر بالا سرش هست و غذا نخورده هم که نیستا ...

پسرم خداروشکر اصلا واسش کم نمیذاریم تک فرزنده ولی این مورد اذیتم کرد

چه کاریه خب ببره برگردونه من پیامو درست ندیدم ونخوندم فقط فکر کردم درمورد تغذیه وسلامتیه

ببین این جشنواره ها برای اینه که بچه با قانون ها اشنا بشه

درسته نیمخوره ولی شما بزار تا یاد بگیره هر روزی جشنواره هست یا مثلا مدرسه قانون خودش را داره

شاید باورت نشه بچه ها از چشم و هم چشمی دیگه میخورن و کم کم علاقه نشون میدن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
معلم چیکار کنه؟ پسرتو حذف کنه که آوار بشی رو سرش چرا پسرم تو عکس نیست؟؟؟

اتفاقا اصلا هم ناراحت نمیشدم چون نبرده بود مثله اینکه الان مشکلم اینه که چرا نبرده ازش گذاشته 

بخدا بعضیاشون فقط برای چشم وهم چشمی یا بگن وضعمون توپه تغذیه آنچنانی میذارن یا روزه جهانی کودک گفتن ...

اخ گفتی گفتی گفتی..دل منم‌خونه.دختر منم غیر انتفاعی روز اول گفتن کلا تبلبغاتشون ک تکلیف درمدرسه،ما کوچکترین تکلیفی درخونه نداریم.فوق برنامشون چرتکه و ریاتیک و فن بیان.تمیدونم ورزش پایه حرفه ای و فلان...الان اینجا ک گذاشتم ی درصد راضی نیستم.شهریه ای ک قسط بندیع.انتظار دارن درعرض یکماه نصف بیشتر پرداخت بشه ک‌کلا شاکی شدیم.تکلیف تو خونه دارن.برنلمه غذایی داشتن.نمیدونم ریاضی با حبوبات داشتن..کلا فقط عن اضافی میخورن.اینقد پشیمونم چرا گذاشتم غیر انتفاعیه هزینه بیشتر.هنوز برنامع فوق شروع نکردن.هزینع کاربرگ اخر هفته هم ازخودمون گرفتن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...