2777
2789
عنوان

پسرا جواب بدن لطفا

69 بازدید | 10 پست

پسری ک ادمو بلاتکلیف گذاشته نه سراغمو میگیره بزورم جواب پیاممو میده ولی اینستام همیشه انلاینه وقتیم من پیام نمیدم میگه چرا احوالمو نمیپرسی وقتی ناراحتیمو میگم هم میگه من سرم شلوغه حالم بده فلان کاتم میکنم هی میاد زنگ پیام پیگیر نمیزاره جدا شیم اینم بگم پلیسه ۱۲ ساعت سرکار یروز استراحت بهانش کارشه   میدونم سردم شده من دوسش دارم ولی وقتی میاد پیام میده یا زنگ میزنه با اینکه بلاکش میکنم باز طاقت نمیارم دلمم میسوزه با حرفاش و جوابشو میدم ولی چرا نمیزاره جدا شیم واقعا برام سواله اگه اون دیگه نیاد سمتم منم کاری باهاش ندارم چون خستم کرده   چرا رابطرو تموم نمیکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم بلا تکلیف حتی ازدواجم کنی بلاتکلیفه

پادرهوایی تموم زندگیت

نه روزش معلومه نه شبش

اون نمیتونه تصمیم بگیره 

اوکی

ولی توام نمیتونی تصمیم بگیری ؟

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

ادم بلا تکلیف حتی ازدواجم کنی بلاتکلیفهپادرهوایی تموم زندگیتنه روزش معلومه نه شبشاون نمیتونه تصمیم ب ...

از یه طرف دوسش دارم و از یه طرف باخودم فک میکنم دیگه حوصله اشنایی با ادم جدید ندارم و حیفم میاد رابطه ۴ سالم و تموم کنم 

از یه طرف دوسش دارم و از یه طرف باخودم فک میکنم دیگه حوصله اشنایی با ادم جدید ندارم و حیفم میاد رابط ...

توی ۴سال هنوز به اطمینان نرسیدی

بعد هزدواج به یه شک گنده تبدیل میشه

یا اونو همینجوری بپذیر

یا با صحبت تغییرش بده

یا بخودت بیا

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

توی ۴سال هنوز به اطمینان نرسیدیبعد هزدواج به یه شک گنده تبدیل میشهیا اونو همینجوری بپذیریا با صحبت ت ...

حرف ک حالیش نمیشه باید ب خودم بیام😂🤦‍♀️خیلی ممنونم