2777
2789
عنوان

افکار و طرز فکرتون رو دست چهارتا هرزه پلاس تو مجازی و اینجا ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 98 پست
چی بگممن توی دلم از اون زن متنفر میشمولی می‌دونم عکس العمل من زنی که با مرد متاهل هست رو تغییر نمی‌د ...

تموم شد و رفت

بحث احساسات ما در میون نیست اصن، احساساتمون برای خودمون تا بعدا دونه دونه پردازشش کنیم

بحث اینه که واکنش منطقی باید داشته باشی نه اینکه بگی شوهرم نبود دستش بود تقصیر آستینش بود!

بعدم این حرفا مال وقتیه که ما مردای متاهل که وارد رابطه میشن رو نشناسیم و ندونیم با چه دروغ ها و حربه ها و چرندیاتی وارد رابطه جدید میشن

و چقدر انگشت شمارن زنایی که کاملا اگاه باشن طرف متاهله و با رضایت عقلی باهاش باشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دقیقاااا 

الان بیشتر روابط  و ازدواج ها رو دخترای سن بالا مجرد و مطلقه ها خراب می کننن 

مرده متعهد باید باشه 

ولی خیلی از مردها هم دارن زندگی شون رو میکنن

این دخترا کرم می ریزن و وسوسه شون می کننن

لااقل پنجاه پنجاه هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شد و رفتبحث احساسات ما در میون نیست اصن، احساساتمون برای خودمون تا بعدا دونه دونه پردازشش کنیمب ...

یکی از دوستان من بعد از یک سال که با طرف بود تازه فهمیده بود طرف زن داره و باهاش بهم زد همون لحظه ای که فهمید . ببین مرده چقدر ماهر بوده 

اون دوست منم اولین نبود اخرین هم نخواهد بود 

حداقل کار بردن آبرو طرف هست

به نظرت اگر اون فرد آبرو داشت وارد این زندگی میشد؟

این در صورتی جوابه که آبروی شوهرمون هم بخوابیم ببریم 

ولی آیا همه بعد خیانت میرن طلاق بگیرن؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یکی از دوستان من بعد از یک سال که با طرف بود تازه فهمیده بود طرف زن داره و باهاش بهم زد همون لحظه ای ...

تحویل بگیر!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هیچ مردی یوسف پیامبرنیست که در مقابل وسوسه زنان مکار بتونه نه بگه. از شوهرانتون بت نسازید. ادم ی گل میخره باید مراقبش باشه زندگی زناشویی که بیشتر احتیاج به مراقبت و محافظت داره

تا تقاضا هست عرضه هم هست دیگ اقایون ناراضی هستن دنبالشون نرن اون ببینیم کسی اینکاره هست بازم؟

دقیقا

شهری که مرداش هرزه باشند فاحشه زیاد داره

چقدر بعضیا باهوشند!متوجه نمیشن اینکه طرف تصمیمش بعد خیانت چی هست اینکه با شوهر بمونه یا بره ربطی به ...

حداقل خودم رو ریپلای کنید بگید 

شما حتی از یه ریپلای ساده توی مجازی فرار می‌کنی 

میخوای بری  کسی رو جر بدی؟

به نظرت اگر اون فرد آبرو داشت وارد این زندگی میشد؟این در صورتی جوابه که آبروی شوهرمون هم بخوابیم ببر ...

بالاخره کسی دلش نمی خواد سرکارش بفهمند یکی از آشناها بعد خیانت شوهرش کاری کرد نفر سوم از کار رسمیش اخراج بشه ، کاری کرد که زنه تا حد مرگ زیر دست شوهرش کتک خورد