2777
2789
عنوان

افکار و طرز فکرتون رو دست چهارتا هرزه پلاس تو مجازی و اینجا ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 98 پست
هیچ تغییری اون زندگی دیگه تموم شدست همونجور که با قصاص قاتل مقتول زنده نمیشه ، اما اعدامش میکنن

خب الان همسرمون خیانت کرد ما چه کاری در قبال اون زن ازمون برمیاد 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین حرفا باعث شده که یه عده بدون عذاب وجدان هر کاری دوست دارند بکنند و شرافت نداشته باشند

ول کن بابا

همینا میان اینجا میگن فلانی به شوهرم نگاه می‌کرد داشت مخشو میزد نمیدونم چیکار کنم

این حرفا فقط تو مجازیه 

تو واقعیه اون زن رو جر میدن 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

خب الان همسرمون خیانت کرد ما چه کاری در قبال اون زن ازمون برمیاد

اصن به اون چیکار داریم😂 من که اگر بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدم

یا شوهر ادم حسابی پیدا میکردم یا اگر نکردم خودمو از دستش نجات میدادم

بریم یه شخص ثالث رو محاکمه کنیم که چراااا به شوهر من که زن داشت پا دادی

داد که داد، شوهرت چرا تو رو اندازه پشه با ارزش ندونست رفت سراغ زن دیگه؟ 

فقط زنا گول میزنن و مرد رو میکشن سمت خودشون، نه؟😂🤡🤡🤡

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ول کن باباهمینا میان اینجا میگن فلانی به شوهرم نگاه می‌کرد داشت مخشو میزد نمیدونم چیکار کنماین حرفا ...

نه ما مرد پاره میکنیم 

از اقوام نزدیک بود خیانت کرده بود رفته بودن دنبالش حتی تو ویلایی که اجاره کرده بود به خانمه گفتن بره بیرون و اقا رو تا میتونستن کتک زده بودن حتی برادر خودش. 

اصن به اون چیکار داریم😂 من که اگر بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدمیا شوهر ادم حسابی پیدا میکردم یا ...

چی بگم

من توی دلم از اون زن متنفر میشم

ولی می‌دونم عکس العمل من زنی که با مرد متاهل هست رو تغییر نمی‌ده

پس خودمو در حد اون پایین نمیارم

ولی جریان همسر فرق داره

من برای زندگی و همسرم زمان و انرژی هزینه کردم. پس اول این انرژی و زمان آینده رو پس میگیرم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دقیقا مردی ک خیانت میکنه علاقه ای به زنش نداره

نه علاقه داره، نه عقل داره، نه اخلاق داره، نه شعور داره نه واقعا کوچیک ترین شمایلی از انسان بودن درش هست

هر کیم بیاید بگید خوب بوده خیانت کرده من میگم توصیفتون از خوب و جهان بینی‌تون غلطه

کسی که خیانت کرده مشکلات شدید روانی داره! این اثبات روانشناسی شده! مریضه باید درمون شه!

بعد اینا دنبال پرتقال فروش میگردن

خودتونو از دست این روانیا نجات بدین نه اینکه دنبال مجهول مسئله باشید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه ما مرد پاره میکنیم از اقوام نزدیک بود خیانت کرده بود رفته بودن دنبالش حتی تو ویلایی که اجاره کرده ...

به زنه یک مدال هم میدادین به کارش ادامه بده 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

اصن به اون چیکار داریم😂 من که اگر بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدمیا شوهر ادم حسابی پیدا میکردم یا ...

بخدا سر کار تا زنه سرش میکنه اون طرف شوهره میخواد شماره بده و پیشنهاد میده ما ابرو داری میکنیم داد نمیزنیم از این به بعد همونجا جیغ جیغ میکنیم تا زنشون بفهمه کی خرابه.

همینکارو کردن دیگ مردا مثل اب خوردن با کارگر های ج‌ ن‌ سی میخوابن و میگن غرییزم بوده خبببب اونو دیدم گولل خوردم عششششقم 😂

اونی که خرابه نر های اطرافشونه وگرنه اون خانم کارش همینه پولش میگیره شوهره برای چی با وجود زن و بچه دلش تنوع میخواد!!؟