2777
2789
عنوان

مستقل شدن در عوض ازدست دادن خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقل شو از ی سنی به بعد چ دختر چ پسر یا ازدواج کنن برن زندگی خودشون تشکیل بدن یا هم بر شاغل شن هیچ مشکلیم نداره پخته و زرنگ میشی ولی حد و حدودم رعایت کن دلتم تنگ شد مرخصی میگیری میری پیششون

نمیدونم اینجا کسی هست بفهمه یانه، وقتی ازدواج کردم خیلی توخونم راحت بودم بعدش ک رفتم خونه بابام بای ...

اها مطلقه ای؟ ببین منم الان ازتباطم با خانوادم خوب نیس اگه شرایط مالیشو داشتم میرفتم حتی اگه تا اخر عمر نمیدیدمشون، توان بر اساس شرایطت بسنج ببین میتونی یا نه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

آره پشیمون میشی

💻🦄🩷 اگه به حوزه طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری و HTML CSS پایه و پیشرفته و اصول طراحی علاقه مندی من تو کانال یوتیوب و آپاراتم دارم تمام چیزایی که بلدمو آموزش میدم cafe_design_nili  

اگر از پس هزینه هات برمیای قطعا مستقل شو، اونا هم یه روز از رفتارشون پشیمون میشن خودشون برمیگردن بسمتت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی