2777
2789
عنوان

مستقل شدن در عوض ازدست دادن خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مگه دعوا کردی یا قطع ارتباط؟تو مسیر استقلالو برو ب خونه و کار و کار و کاسبیم رسیدی ب خانوادتم سر ...

اگه برم دیگه تمومه،  منو ب چشم یه ادم خراب میبینن میگه تودیگه دخترمن نیستی ابروی منوبردی

اگه برم دیگه تمومه، منو ب چشم یه ادم خراب میبینن میگه تودیگه دخترمن نیستی ابروی منوبردی

اگه شرایط مالیت خوبه و میتونی وایسی رو پات دست از پا دراز تر برنگردی خونه برو البته اگه وابستگی عاطفی ب خانواده نداری

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
اگه شرایط داری مستقل شوخانواده ها اگه زیاد ور دلشون از یه سنی به بعد بمونی تحقیرت میکنن دوری و دوستی ...

نمیدونم اینجا کسی هست بفهمه یانه،  وقتی ازدواج کردم خیلی توخونم راحت بودم بعدش ک رفتم خونه بابام باید ب همه جواب پس میدادم ک کجارفتم یانرفتم چیکارکردم یانکردم میکن چرا باید رفیق داشته باشی و بری خونش رفیق دخترهااا،  خیلیییی موندن تو پنجاه سال پیش اگه برمم میترسم دلتنگ بشم نابود بشم نتونم از پسش بربیام