2777
2789

از نظرش همه بد و خرابن فقط ما خوبیم 😑

البته که فقط خودش خوبه حتی منم بدم 

سر این رفتارش با هیچ کی رفت و امد نداریم  ،حتی برا خواهر برادر خودشم شاخ و دم درست کرده 

حتی ب یکی خوبی هم نمیکنه 

منم ی کاری کنم میگه نکن پرو میشن 😑

ی رفتگر پیر چند وقت ی بار میاد کوچه رو جارو میکنه  ، منم چایی یا شربت یا شیرینی  یا ی لقمه غذا بهش میدم 

میگم خب این پیره اگه نیاز نداشت که با این سنش و تن نحیفش کار نمیکرد 

دیشب شوهرم خونه بود رفتگره اوند خواستم ی لیوان چایی ببرم نزاشت گرفت خودش خورد گف ب مردم رو نده انقد😑

حتی غذا ام میپزم خودش تند تند گوشتاشو جدا نیکنه نیریزه تو بشقاب خودش ، میوه فقط حق داریم روزی یدونه بخوریم 😑  مثلا اگه دلم بخواد دوتا سیب بخورم چپ چپ نگا میکنه .

گردو و میوه و سبزی رو که خودش نمیخره مامانمینا باغ دارن بهمون میدن 

ی بار داشتم گردو میخوردم ، اوند از دستم کشید ظرفشو گف همشو که الان نمیخورن سرکارم میخوام ببرم بخورم  

حالا من اصلا خودم بد غذا و کم اشتهاام ۴۵ کیلوام کلا  ، کلا ۳ تا گردو خوردم 

خیلی باهاش دعوا کردم ولی درست نمیشه 

با قسمت اولش که همه بدن اون خوبه میشه کنار اومد 

با اینکه لقمه شماری می‌کنه نه تحملش سخته خدا صبرت بده

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرت خیلی عتیقس.

ببرش پیش روانکاو، شدیدا حس ناامنی و ترس از کمبود داره. و ته ذهنش فک میکنه کافی نیس و فکر میکنه بقیه میخوان ازش بگیرن و قرار نیس بهش برسه. برا همین، دنیا رو یه میدون جنگ می‌بینه که همه توش دشمنن و می‌خوان سهم اونو بدزدن؛ از محبت و توجه تا گوشت توی غذا و گردو.

"بدبینی" اش به همه، برا اینه که کسی نتونه به دنیای کوچیک و ترسیده‌اش نزدیک بشه و چیزی ازش "کم" کنه.  برا کنترل اضطراب خودش،  تو و منابع (مثه میوه و غذا) رو کنترل میکنه. چون فک میکنه اگه نبخشه و همه چی رو برا خودش نگه نداره، نابود میشه. مطمئن باش این حس وحشت و گرسنگیش با هیچ غذا و گردو و بخیل بودنم پر نمیشه. باید بره ریشه ای درمان کنه.