2777
2789
عنوان

به شوخی به نامزدم گفتم نخیرشم دوست ندارم ناراحت شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامت رو نخوندم عنوان رو دیدم من سر یه چیزایی اعصابم خورد میشه بهش میگم می‌خوام ازت جدا بشم اونم می‌دونه عادتمه روی خودش نمیاره منم نیم ساعت بعد دوباره باهاش میگم و میخندم😂😂😂یعنی یه حرف ها بهش میزنم موقع اعصبانیت بعدش میگه جوجه این پیامای دیشب چی بود فرستادی 😂

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

ولش اگه مال من باشه خودش برمیگرده🤣🤣🤣🤣

ببین شوخی خوبه خخیلی خوبه ولی یه چیزایی تو فکر طرف میمونه اون اگه به تو اینو میگفت چه حسی میگرفتی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

😂یجوری بق کرده من اصلا روم نمیشه حرف بزنم

الان نه اگه زیاد قهر میکنه بعدا فیس تو فیس بهش بگو بیا یه قرار بزاریم کلا قهر 1 ساعته تو خونه ما بعدش زندگی عادی بگو وجدی بگو و حتما بخواه که بگه و تایید کنه که فردا زیرش نزنه