2777
2789

اولا چون دارم خونه می‌سازم مجبورم طبقه پایینش یه مدت بشینم قشط و واممون زیاده و خودشون اصرار کردن بیایبشینین خونه ما 

بعد یه چن روز پیش دستم بند بود معمولا درو از داخل قفل  میکنماز بیرون وسیله آوردم یادم رفت قفل کنم در و زد باز نکردم صدامم زد حالشم نداشتم یهو میبینی روزی ۶ مرتبه میاد خونه ما  حتی اگه سر بزنمم،بعد امروزم همین چن دقیقه پیش داشتم اهنگ گوش میدادم با اسپیکر و صدای بلند بعد وضعیت پريود هم هستم حال نداشتم باز کنم با مشت حدود ۵ دقیقه درو می‌کوبید و زنگ رو هم میزد که سنا درو باز کن سناااا سنااااا

فک کنترسیدم درو بشکنه بخدا بعد شانس آوردم اهنگ بازکرده بودم دیدم زنگ میزنه ب گوشیم بعد بازم در میزنه رفتم حموم موهامو خیس کردم باز کردم گفتم حموم بودمواری داشتی ترسیدم گف اومدم سر بزنم منم هیچی نگفتم گفتم باید برم حموم انقد در زدی ترسیدم نصفه اومدم اونم رفت بعد قبلا هم اسپیکر روشن بودنی گفتم بهش خب نشنیدم در میزدی ول کن نبود خلاصه دیگه الان مجبورم با درد پريود برم حموم شدید دل درد دارم و اعصابم بهم ریخته از این رفتاراش

دختر خودش همیشه میگه من ازدواج کنم با خانواده شوهرم ماهی چن ماهی یبار رفت امد نمیکنم شمام حق ندارین بیاین خونه من من مهمون دوس ندارم بعد مادرش آویزونه در ملس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوران پریودی از حمام متنفرم

الانم دقیقا پریودم

ازین چیزا همه دارن

من دخترم چندماهه بود میومد با عصا در می زد خوابش میپرید من کلا نوزادی وشیر خوارگی دخترم زجر کشیدم

ی بار خداشاهده عصا نیورده بود با دسته کلنگ در می زد

حالا حیاط ما کوچیک در حال باز کولرم خانوش

تا می دویدم در وباز کنم کلی در زده بود

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

محترمانه بگو نیاد خونه این کارا دیگه چیه

گفتم من خیلی دوس ندارم کسی سر زده بیاد خونه ام زنگ میزنم قبل رفتنم خونش میگه زنگ نمیخواد بیا دیگه بعد میگم نه من جون خودمم خوشم نمیاد مهمون ناخونده بیاد گفتم از قبل خبر بدم

منم دوران پریودی از حمام متنفرمالانم دقیقا پریودمازین چیزا همه دارنمن دخترم چندماهه بود میومد با عصا ...

ای خدا نمیدونم چگونه میادم ب همه جا سرک میکشه انتظارو میبندم میره آشپزخونه عصبیم میکنه زن بشین پذیرایی کنم خب

برامن یه در ورودی داریم متاسفانه

قفلش کن کلا

بگو کلیدشو گم کردم

یا اکه لازمت نیست کلید و تو قفل بشکن که نتونه با کلید باز کنه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

قفلش کن کلابگو کلیدشو گم کردمیا اکه لازمت نیست کلید و تو قفل بشکن که نتونه با کلید باز کنه

کلید نداره که در ورودی از بیرون یکیه ولی در واحد ما کلیدش رو نداره مطمئنم ولی خب میاد آویزون میشه

کلید نداره که در ورودی از بیرون یکیه ولی در واحد ما کلیدش رو نداره مطمئنم ولی خب میاد آویزون میشه

انشالله خونه زود اماده بشه راحت میشی

من که از ساختمون بغلی میرم طبقه بالا خودش

من دیگه خیلی ذلیلم😂