2777
2789

من تو خونمون شرایط خوبی ندارم

میخام یه روز از خونه دور باشم

تصمیم داشتم برم خونه خواهرم ولی خیلی خیلی مشغله داره و نمیخوام مزاحمش باشم‌‌.

بنظرتون برم خونه داداشم  یه روز کامل بمونم؟ 

نظرسنجی

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بشین زندگی خودت رو درست کن

والا خواهر زندگی من درست بشو نیس 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

فقط گزینه هات😅

منتظرم ببینم کی گزینه اخریو میزنه🤣

والا خواهر زندگی من درست بشو نیس

پس از ریشه مشکل رو حل کن

اگه مستقل نیستی یواش یواش چراغ خاموش مستقل شو و دندون لق رو بکن حیف یه بار زنده بودن که زندگی نکنی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
من با خواهرشوهرام اکی ام اگه مشکلی باشه کمک شون میکنم

اخه من تو خونه شرایط خوبی ندارم

مادرم مشکل اعصاب داره اصلا نمیشه باهاش گذروند

خونه رو جهنم کرده واسم