آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8127 عنوان عروسا بیاید بگید موافقید خواهر شوهرتون | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 20 پست من تو خونمون شرایط خوبی ندارممیخام یه روز از خونه دور باشمتصمیم داشتم برم خونه خواهرم ولی خیلی خیلی مشغله داره و نمیخوام مزاحمش باشم.بنظرتون برم خونه داداشم یه روز کامل بمونم؟ نظرسنجی برم خونه داداشم بله برو چه ایرادی داره خونه داداشته مثلا نه نرو اصلا به هیچ وجه به در خونشونم نزدیک نشو برو هیچ ایرادی نداره من از هرچی خواهر شوهره متنفرم بشدت سیاه دل و کینه ایم توام هیچ جا نرو ثبت متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم . دیروز | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 741 نه نرو بعدا ممکنه منت رو سرت بذارن.برو پارکی جایی با دوستت برو بيرون. 🌸 همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
شیدایی00 عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 7145 مجردی یا متاهل؟بستگی به رابطتون داره با زن داداشت صمیمی هستی یا نه ...
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 12966 باید ببینی ایا زنداداشتو اذیت کردی یا نه.. مثلا خودت عروس باشی ایا الکی از خواهرشوهرت چون صرفا اسمش خواهرشوهره متنفر میشی؟؟؟ نه جانم اگه زخمت نزده باشه اتیش نسوزونده باشه دوسشم داری
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 23783 من مشکلی ندارم حتی اگه بیاد یه ماهم بمونه من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...
زندگیخوبمن عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7109 برو حتما داداشته بیشتر نه ولی کمتر از زن و بچش دوستت نداره فرقی نداره من خواهر شوهرم قدیما میومد خونمون زیاد خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️