2777
2789
عنوان

من دختر نماز خون و خوبی بودم

122 بازدید | 15 پست

دختر خونه بودم الانم همینطور 

اما نمازم ترک شد رو آوردم به خودارضایی و تو مجازی عاشق شدم ازم نود خواست دادم پول خواست دادم بهش آخرشم رفت 

الان تنها چیزی که مونده حس تنهایی و گناهه 

فکر میکنم باید تنها بمونم و خیانت کردم در حق همسر آیندم 

میدونید خیلیییی دوس دارم برگردم و توبه کنم اما انگار تو باتلاق افتادم

چون همه چیو پای کسی ریختم که عاقبتی نداشت 

فکر کردم به رسیدن ختم میشه اما الان عکسم دستشه چطور این احساس گناهو از خودم دور کنم؟🙃💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خدا چرا به خودش میگه غفار و تواب

اگر کسی گناه نکنه که غفار بودن خدا معنی نداره

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اگر تحدید کرد، میتونی شکایت کنی، به خانواده هم خبر نمیدن اگر بالای هجده هستی، حواست باشه کار به تحدید یا هرچی رسید توی واتساپ باشه، بقیه ی شبکه های اجتماعی اگر پیامو پاک کنی دیگه نمیارن بالا، ولی از واتساپ میشه پرینت گرفت اعاده ی حیثیت کرد فکر کنم، البته امید وارم کار به اونجا نکشه و اینم بگم من این اطلاعات رو در حد ناقص دارم بهتره با یه مشاور حقوقی مشورت کنی، کانال دارم خواستی بگو بدم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اگر تحدید کرد، میتونی شکایت کنی، به خانواده هم خبر نمیدن اگر بالای هجده هستی، حواست باشه کار به تحدی ...

یکبار تهدید کرد و تهدید شد از طرف ما ولی همچنان اون حس بد باهامه