2777
2789

کسی باهاش شوخی میکنن من هستم اگه روزی حرف نزنم میگن چته😅من همونیم که مامانم منو دستم میندازه 😉😁😁بعضی وقتا دلخور میشم از دست انداختنش بعد میگم بزار بندازه دلش به همین شوخی ها خوشه.بعضی وقتا فک میکنم خیلی سبکم با اینکه ۳۷ سالمه

خوشحالت

من کاملا برعکسم

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟من احساس میکنم یعنی چی خانم به لین سن وسال چه وضعشه😂من خیلی احساس غیر طبیعیم میکنم

خیلی خوبه آدم برونگرا باشه 

من ازونام میگن چرا آنقدر ساکتی .اذیت میشم

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself