2777
2789

از روزی ک اومد اختلاف و دعوا با خودش آورد

من ک اصلا هیچوقت خونه اش نرفتم چه زمانی ک مجرد بودم چه الان ک متاهلم

هر جا بیاد یه شر و دعوا راه میندازه 

تیر آخر هم زد و یه دعوای خیلی شدید راه انداخت و آبروریزی کرد

نمیتونم با جزئیات بگم چون تابلو شدیم اگ آشنا اینجا باشه شناسایی میشم 

فقط از خدا میخوام یکی مثل خودش بیاد تو زندگی خانواده خودش . خداکنه کارما جوابشو بده خیلی بد کرد ب خانواده ام

بخدا چندین ساله قطع رابطه ایم ولی خدانکنه یه جا مهمونی ای جایی ببینه یکی از ما رو 

خداکنه یکی لنگه ی خودش بشه زن داداشش

اینجور آدما تو هر نقشی همینن تازه به عنوان خواهرشوهر بدتره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زن داداشم اینقد بد بود،،،،، طیکی بدتر از خودش نصیبشون کرد!!! 

طوری که حتی ارث خواهرشوهراش هم نداد بهشون!!

ولی کو درس عبرت!!! 

اتفاقا بدتر شد 

میره از زن داداشش یاد میگیره میاد برای ما اجرا میکنه 

من زن داداشم اینقد بد بود،،،،، طیکی بدتر از خودش نصیبشون کرد!!! طوری که حتی ارث خواهرشوهراش هم نداد ...

من کلا قطع رابطه ام هر جا باشه نمیرم میترسم ازش

یهو میاد داد میزنه فحش میده  جلو همه ک تو چرا ب من محل نمیدی

خب من با تو قطع رابطه ام چرا باید بیام سمتت

بخدا گیر کردیم از دستش

زنیکه ی داداش منم همینطوری بود از وقتی وارد زندگیمون همه انداخت به جون هم داداشمو تحریک میکرد منو مامانم کتک بزن اصلا هیچ وقت منو مامانم کتک نمیزد همش دوست داشت دعوا راه بندازه همش اعصاب مامان مریضمو خورد میکرد با هم زندگی میکردیم چون بابام فوت شده بود دیدم داره خیلی پررو بازی درمیاره انداختمشون بیرون داداشم خیلی زن ذلیل بود بدون اجازه اش اب نمیخورد زنیکه عوضی هم نذاشت داداشم بیاد پیش مامانم خدا لعنتش کنه مامانم همش چشم انتظار داداشم بود چوب خدا صدا نداره بالاخره یه روز تاوان پس میده البته شایدم داره پس میده من چند سال قطع رابطه کردم باهاشون 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️