2777
2789
عنوان

بد رفتاری خانواده شوهر

99 بازدید | 3 پست

سلام من عروس پسرعمه ناتنیم هستم و جاریم هم دخترخاله همسرم میشه 

از همون موقع که وارد این خانواده شدم با من سرد بود و سعی میکرد زیرآبم‌و بزنه و همیشه مادرشوهرم طرف اون بود بااینحال می‌گفت من بینتون فرق نمی‌زارم همسر همین جاریم هم همیشه پشت پدرم و عموهام که دایی باباش‌میشن بدگویی می‌کنه و سعی در تخریب خانواده من تو خونواده‌شون داره متاسفانه به هدفش هم رسیده و رابطه پدرم و پدر شوهرم و شکرآب کرده تو این چند سال ولی من جواب هیچکدام از توهین هایش رو ندادم ولی چند روز پیش حرف از تقسیم یه زمین موروثی پیش اومد که پدر من و چند نفر از فامیل رفتن تقسیم کردن ولی با به اینا نگفتن وقتی اینو شنید گفت که فامیلای من همیشه حق اینارو خوردن در حالی که پدر بزرگشون که شوهرخواهر پدر من می‌شده زمانی که پدر بزرگم فوت شده نون زن و بچه‌اش رو می‌داده (یعنی پدر و عموهام !آخه وقتی پدربزرگم فوت شد پدرم و عموهام بچه بودن) درحالی که دارایی پدربزرگم خیلی بوده و نیازی به کمک کسی نداشتن 

من مثل همیشه سکوت کردم و خودم و به نشنیدن زدم ولی چند روزه دارم خود خوری میکنم و از تو آتیش میگیرم که چرا جوابش و ندادم خیلی ناراحتم نمی‌دونم به چنین آدمی چه جوابی بدم پدر شوهرم هم اونجا بود ولی با سکوتش حرف اون و تایید کرد 

چرا ازدواج کردی با این؟ شوهرت نقشش چیه

ازدواج فامیلی بود 

به نظر بابام شوهرم همینکه سربه زیر بود و اهل دود و دم نبود کافی بود 

به ازدواج با غریبه ها هم اصلا راضی نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازدواج کردی با این؟ شوهرت نقشش چیه

به انتخاب خودم نبود 

از بچگی همیشه تو دعوا و بحث پدرم با خونواده مادرم اذیت شدم الآنم رابطه خونواده شوهرم با پدرم به هم خورده و بازم من چوبش و میخورم 

هر لحظه به خودم میگم خودم و بکشم راحت بشم از این زندگی کوفتی ولی میترسم از این چاله در بیام بیوفتم تو جهنم این گناه