2777
2789
عنوان

چقد بعضیا زن زرنگن و سیاست دارن

200 بازدید | 17 پست

به قول خانم عزت الدوله در سوشون باید با منقار از بونشون حرف کشید😂😂😂حالا من همیشه به عنوان یه خانم ۳۷ ساله خیلی صاف و ساده م 🤣🤣کیا ۳۷ سال شونه خیلی زرنگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا سعی میکنم پیش بقیه بجز خواهر و مادرم خیلی کم حرف بزنم اصلا مسائل خصوصی مو نمیگم اصلا غیبت نمیکنمم مثلا بشینم با جاری غیبت خواهر شوهر کنم .اصلا 

خیلی سعی میکنن حرف ازم بکشن ولی میپیچونم😁همواره قیافه ی مظلومی هم دارم 

اگه معیار زرنگ بودن این حرف زدن باشه که دیگه از من زرنگ تر نیست 

خیلی چراغ خاموشم، هیشکی نمیدونه چیکار میکنم کجا میرم 😂😂 

در حدی که وقتی باشگاه میرفتم مامانم تا یه سال اصلا نمیدونست 

اگه معیار زرنگ بودن این حرف زدن باشه که دیگه از من زرنگ تر نیست خیلی چراغ خاموشم، هیشکی نمیدونه چیکا ...

دیگه این مهم نیس باشگاه بری یا نری .مامانت بدونه یا ندونه براش مهم نیس.

کلمه شیرازی؟؟؟

نه، کلمه‌ی قدیمی، مثل کلبتین که به انیردست یا گازانبر میگفتن، حالا‌ ممکنه شیرازی‌ها هم بگن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای