2777
2789

البته اگر بالای ۳۰ سال هستین یا حداقل بالای ۲۵ سال کامنت بزارین🙏🏼🌹

من خودم نزدیک ۲۵ سالمه

یه خواستگار برام اومده بود بعد کلی انتظار🤭 خانواده پسره رو میشناختیم با اصل و نسب بودن 

پسره کارمند بود،  بعد خانوادش میگفتن پسرما شرایط لازم و امکانات برای زندگی داره (منظورشون از لحاظ مالی خونه ماشین بود )

تحصیل کرده هم بود!! البته خودمم تحصیل کرده ام

تا اینجا خوب بود و خوشحال شدم

تااینکه متوجه شدم ۱۲ سال ازم بزرگتره یعنی ۳۶ ۳۷ سالشه

پرام ریخت اولش کمی باخودم فکر کردم گفتم عووو ۴ سال دیگه میشه ۴۰ ساله 

بعد به این فکر کردم که شاید ده سال دیگه پشیمون بشم 

بنابراین ردش کردم

الان میخوام غیر مستقیم بگم برگردن اگر امکانش باشه😔

نظرم عوض شده دوستام بهم میگن ۱۲ سال اختلاف سنی کم نیست ولی اونقدرا زیادم نیست که بخوای ردش کنی لب مرزه

پسره زیاد ثروتمند نیست اگر خونه و ماشین داره خب طبیعیه تو این سن !! ۳۶ سال مجرد مونده پولاش حسابی جمع کرده

از بقیه نظر هم سطحیم در یک رنج هستیم

امکانش هست بازم برام خواستگار بیاد ولی خب ممکنه اونا یک عیب ایرادات دیگه ای داشته باشن 

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

به نظر من که اره  یه جوری نخو برسون که طناب بشه 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

به نظر من که اره یه جوری نخو برسون که طناب بشه 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

روم نمیشه به معرف بگم🥲

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه به معرف بگم🥲

معرف اخلاق هر دو تون لحاظ کرده که معرفی کرده ..پس  پیجو شو تا مرغ از قفس نپریده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خونه مستقل .اخلاق .کار خوب .چه اشکال داره سن عدده بیبی فیس باشه اهل گردش دودودمی رفیق باز نباشه .به ...

اها یادم رفت بگم من خودم بیبی فیسم

نهایت ۱۹ میخورم