2777
2789

از آدمای مختلف شنیده بود ولی الان تاپیک پربازدیدی رو خوندم که خانم گفته بود ۶ ساله که رابطه نداره، اینو مطمئن شدم مردی که زیاد به جزئیات خانما دقت میکنه مثلا در این حد که کرم پودر رو صورتش ماسیده یا نه، یا بیش از حد به جزئیات ظاهری بدن زنش گیر میده مثل رنگ لاک ناخن و مدل آرایش و هی زنش رو مقایسه میکنه ، مشکل تو گرایشش هست

یعنی خودش دلش میخواسته زن باشه

احتمالا از این زنانه پوش ها باشه و این آدم حتی داف ترین زن هم جلوش بذارن،نمیدونه و بلد نیست باید چیکار کنه، فقط دلش میخواد نگاه کنه

وگرنه مردی که واقعا توانایی جنسی داشته باشه و هات باشه، اولا به جزئیات ظاهری در این حد گیر نمیده (اصلا مردا چندتا رنگ رو بیشتر بلد نیستن چه برسه به اینکه به مدل ناخن و این چیزا دخترونه گیر بدن)

دوم اینکه حتی اگه زنش زشت ترین زن دنیا هم باشه ، از رابطه نمیگذره

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من یه رژ بزنم براش شاهکار کردماگه خیلی به خ‌دم برسم که خر ذوق میشه🤣

اصلا مرد واقعی همینجوریه کاری با اخلاق ندارم ها، مردها نباید به جزئیات و رنگ و این چیزا زیادی گیر بدن

اگه زیادی گیر بدن یعنی یه جای کارشون میلنگه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...