2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماشین ندارید؟اگه دارید این همه فشار لازم نیست

ما خونه ماشین مغازه داریم دوماهه دارم پس انداز میکنم ماهی ۴ونیم طلا میگیرم پارسیان تا ۵ماه دیگه یه دستبند بردارم

۴۶گرمم طلا دارم

بعدش دیگه نمیخوام پس انداز کنم میخوام فقط خرج کنمو عشق و حال

خونه ماشین ندارید؟اگه دارید این همه فشار لازم نیستما خونه ماشین مغازه داریم دوماهه دارم پس انداز میک ...

چراداریم خب ماکلا13گرم پس اندازداریم خیلی کم به 50برسونیم حداقل خیالم راحت بشه یکم خونه وماشین که سرمایه نیس

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

ماشاالله چ جوری این همه تو ی ماه پس انداز میکنی

شوهرم میده هیچ خرجی برا خودم نمیکنم دیگه 

۶ماه اول سال خرج خودم کردم الان چیزی احتیاج ندارم همه رو میدم پس انداز

۴ونیم زیاده مگه؟

بقیه بنظرم خیلی بیشتر پس انداز میکنن

شوهرم میده هیچ خرجی برا خودم نمیکنم دیگه ۶ماه اول سال خرج خودم کردم الان چیزی احتیاج ندارم همه رو می ...

4و نیم گرم طلا ماهی نزدیک 50 60 تومن میکنه

انشاءالله خدا بیشترش کنه عزیزم

۴ و نیم گرم نههه😂🤣🤣۴ونیم میلیون میدم طلا یعنی ماهی ۴۰۰ سوت۴ونیم گرمم کجا بود 🤣🤣

منم اشتباه خوندم بگو400سوت دخترجان بازم خوبه

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

شوهرم میده هیچ خرجی برا خودم نمیکنم دیگه ۶ماه اول سال خرج خودم کردم الان چیزی احتیاج ندارم همه رو می ...

وام برداری بهتره