ماجرا از این قراره که برادرم یکی دو روز هست که سرمایه سخت خورده.من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده و خوب چون کارمندان تا ۴ اداره بودم.بلافاصله که از سرکار اومدم واسش سوپ درست کردم و زنگ زدم چند دقیقه پیش که شامل نخوره تا براش ببرم.انگار خواب بوده و جواب نداد
شما رو نمیگم اسی ولی صرفا نباید اون عمل غذا پختن رو دید،خواهرشوهر دوست من وقتی دوستم مریض میشه بهش زنگ میزنه میگه دارم برات آب پرتقال و سیب میگیرم میارم چطور تا الان خواهر و مادرت نیاوردن برات؟ آبگوشت برات پختم جون بگیری من مامانم تا مریض میشم برام میپزه سریع خوب میشم تعجب میکنم مامانت نیاورده…در صورتی که دوست من مامانشم بخواد بیاره ممانعت میکنه میگه مگه تیر خوردم خودم غذا میپزم از اسنپ فودم سفارش میدم چیزی که زیاد خوراکی،ولی خواهرشوهرش از آب گل آلود ماهی میگیره هم دست پر میاد همکلی طعنه میزنه حالشو بد میکنه
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
با نشون دادن محبت به برادر بین زن و شوهر لطفا فاصله نندازید مثل خواهرشوهر من حالا منظورم شما نیستید ولی مال من محبتاشم از روی ذات کثیفشه ...صب تا شب بهم پیام میداد تو به داداش من چیزی نمیدی بخوره آخر بلاکش کردم من نمیدونم چرا تا وقتی داداش مجرد و تو خونس هیچ کی سمتش نمیره همین که ازدواج میکنه محبتام گل میکنه...
وای چقد بعضی خانما عجیبن خدا اینجور عروسایی ب کسی نده ۸ ساله ازدواجکردم دل خوشی هماز خانواده شوهرم ندارم اما اینجور مواقع خیلیم خوشحال میشم و تشکر میکنم اخه چ اشکالی داره سوپو ببره؟چ چیزایی ادممیشنوه همین حرفا باعث شده ایقد ارتباطات ضعیف بشه و همه چیو ب دید منظور داشتن نگا کرد و ترسید از محبت کردن و گرفتن.
واقعا بعضیامون چقد خود خواهیم درسته بعد ازدواج اولویت همسر آدمه ولی چقد حسود باشی که چشم دیدن محبت خ ...
جالبه يكي هم نظر خودم بود اينهمه حسادت برام عجيب بود
انگار اين ادم خانواده نداره و هيچكس حق نداره كاري براش بكنه چون همسر داره! دوست دازم بدونم چند سالشونه خب همين فكرا باعث ميشه كلي تاپيك دعوا با خانواده شوهر اينجا داشته باشيم
بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔