2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 118348 بازدید | 921 پست
از کی تا حالا لطف و محبت بین خواهر برادر شده خودشیرینی؟خدا امثال عروس هایی با این طرز فکر سمی و دل س ...

برادی ک خودش زن داره و خونه زندگی کرده برای ی سرماخوردگی ساده ازین کارا کردن بله خودشیرینی

خدا خانواده شوهرای خونه خراب کن نصیب هیچ عروسی نکنه.

برادی ک خودش زن داره و خونه زندگی کرده برای ی سرماخوردگی ساده ازین کارا کردن بله خودشیرینیخدا خانواد ...

خونه ای که با یه سوپ بخواد خراب بشه همون بهتر خراب بشه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده

والا بخدا

بعد یه کاربر میخواست منو بخوره فکر کنم خودش خواهرشووووووهررررر بود😁

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

سرماخوردگی اونم ۲روزه این همه خودشیرینی نداره کمگه روزی چند بار بهم زنگ میزنن خاهر بزادر ک این از تم ...

از کی تا حالا دلسوزی شده خود شیرینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟من برادر ندارم ولی انقدر دلسوز خانوادم هستم که ببینم اگه یکی از خانوادم مریض شده براش غذا آماده کنم اسم این خودشیرینی نیست عشق و محبت ...ربطیم به این نداره که طرف زن داره یا نداره...یکی تو خونه مریض میشه یکیم باید همش بهش برسه بد کرده استارتر سوپ پخته زن داداششم یه استراحتی بکنه؟؟من مریض بشم مامان و بابام  برام آبمیوه و غذا میارن خواهر شوهر و مادر شوهرمم به همین منوال الان شوهرم باید ناراحت بشه؟

یادمه یه بار زن داداشم مریض شد و برادرم با هول ‌و ولا زنگ زد خواهرم که کارمنده و سر کار...گفت یه سوپ درست کن برا زنم

اونم گفته من سر کارم نمیتونم... خلاصه خواهرم رسید دم در خونه دید داداشم وایساده دم در و منتظر که این بیاد برا خانومش سوپ بپزه..یه سزما خوردگی ساده نه اینکه بیفته و نتونه بلند بشه

اینقدر کفری شدم وقتی شنیدم خواهر بیچاره من کارمند و خسته وایساد برا این داداش نکبتم سوپ درست کرده

حالا ما سرما بخوریم خودمون باید بلند شیم.. که البته کار خاصی نمیکنیم کارهای شخصی خودمون رو انجام میدیم و منتی سر کسی نداریم و فکر هم نمیکنیم کسی باید بیاد کمکمون

زن داداشم منظورش این بود وظیفه خونوادته برام سوپ درست کنن..بعد ک فکر کردیم مامانم قبلا سرما خورده بود و این براش سوپ برده ،،به تلافی همون لطفی که مثلا کرده بود😅

عزیزم من از زن داداشم حدودا ده سال کوچیک تر هستمچون خود زن داداشم هم خواهر ندارم .من براش توی باردار ...

چقدر خانومی استارتر دلم ی خواهر شوهر مثل شماخواست

اونایی ک. میگن. خواستی خودشیرینی کنی.  رو خدا ب داد خانواده شوهرشون برسه. چقدر دلای سیاهی دارن بعضیا

من اگر خواهر شوهرم. ب همسرم محبت کنه. کیف می‌کنم. لذت میبرم.  

چقدر خانومی استارتر دلم ی خواهر شوهر مثل شماخواستاونایی ک. میگن. خواستی خودشیرینی کنی. رو خدا ب داد ...

والا به خدا...خدا اینا رو سر راه زندگی هیشکی قرار نده...معلوم چقدر دل سیاهی دارن که محبت به دیگران رو خود شیرینی میدونن... درست میگن کافر همه را به کیش خود پندارد...معلوم هر کاری برای دیگران میکنن از سر خود شیرینی

بیکاریا حتی نباید زنگ میزدی براشون.

والا ما هر چی خوبی کردیم به عروسمون و داداشم پشیمونیم.

به کسی خوبی کن که لیاقت داشته باشه.

عروسمون مریض بود براش غذا بردیم بعد اینقدر خودش گرفت بعدش هم داداشم پر کرد که چرا فلان حرف زدن یا فلان کار کردن.

ما هم گفتیم ببخشید.

اما تلافیش روز زایمانش پام نگذاشتم بیمارستان.

البته بماند که پررو خانم بازم طلبکار بود چرا نرفتیم.

خوشیشون مال خودشون گرفتاریشون هم مال خودشون.

همون طور که موقع گرفتاری ما نبودن.

دیگه تربیت ننش بهتر از این نیست.

شما هم دیگه خودت به دردسر ننداز برای داداشت و زنش ولشون کن.خوش هستند برای خودشون باشن گرفتار هم هستن بگو به درک. حوصله داریااا

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

والا به خدا...خدا اینا رو سر راه زندگی هیشکی قرار نده...معلوم چقدر دل سیاهی دارن که محبت به دیگران ر ...

آره بخداااا

بهترین. جمله هم همینکه شما گفتین، کافر همه را ب کیش خود پندارد 

من خودم اصلا برادر ندارم ک خواهر شوهر باشم و بخوام بی جهت دفاع کنم. خودم ی زنداداشم  خواهر شوهرای بشدت بدی هم دارم ولی کوچکترین. کاری اگر بکنن.  باجون ودل ازشون تشکر میکنم.  و درصدد جبران هستم نه اینکه بگم خواسته خودشیرینی کنه.  واقعا دلای بعضیا چقدر چرک 

حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خبولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاه ...

آب سیب چیش عجیب؟آبمیوه چیز عجیبی؟؟یه میوست با یه آبمیوه گیر...تو روزای عادی خورده میشه...برا سرما خوردگیم خوبه چون ویتامین داره...ادم باید سرطان بگیره آبمیوه بخوره؟

تو خبر نداری حرف بین زن و شوهر چی بوده

بسته به مورد واقعا ممکنه چماق برادرتون سر زنش بشه که تو به فکر نیستی خواهرم پخته.

اگر از سر دوستی هست قبلش چک کن باهاش! کاری تداره که.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.