2777
2789
عنوان

خانما میترسم میترسم استرس دارم

110 بازدید | 11 پست

من بعد از عروسی نتونم به علایقم بریم مثل خیاطی مثل ارشد گرفتن میترسم کسی حمایتم نکنه برای ارشد گرفتن 

میترسم نتونم خونه زندگی رو جمع جور کنم چون گاهی اوقات اضطراب میگیرم تمرکزم پایین میاد

میترسم دیر تر بچه دار بشم جواب شوهر و مادر شوهرم چی بگم میترسم نتونم بچه بزرگ کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم نگران نباش حق تحصیل و حق اشتغال بگیر با خیال راحت هم درس بخون هم کار کن تا چندسال هم بچه دار نشو تا به اهدافت برسی و کاملا شرایط داشته باشین بعدش... خونه زندگیم چیزی ندارم یه غذا و تمیز کردن خونه هست دیگه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ترس واسه چی من خیلیا رو دیدم بعد اینکه ازدواج کردن ب همه جا رسیدن هم درسشون و خوندن هم وارد شغل شدن ...

مامانم میگه ازدواج کردی بخاطر تنبلی تخمدان بعد ۳ تا ۶ ماه عروسی اقدام کن تنلیم هم شدیده میشه با بچه پیشرفت فردی 

دیگه ناامید شدم 

نمیشه تنبلی دارم نمیشه جلوگیری کنم

خب اگه بچه دار هم شدی مشکلی نداره تا وقتی نوزاد باشه اولیه بزرگتر هم شد مهد کودک و... هست با خودت ببر یا بزارش پیش شخص قابل اعتماد مثلا مادرت

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مامانم میگه ازدواج کردی بخاطر تنبلی تخمدان بعد ۳ تا ۶ ماه عروسی اقدام کن تنلیم هم شدیده میشه با بچه ...

واسه تنبلی تخمدان کلی راه و چاره هست 

من خودمم تنبلی تخمدان داشتم رفتم طب سنتی خوب شدم 

اصلا نگران نباش 

بنظرم اول درستو تموم‌ کن بعد بچه بیار 

البته با بچه هم میشه پیشرفت کرد ولی خیلی برات سخت میشه