واسه من ی سال طول کشید ک کلا حرفه ای بشم نترسم. و عیبو ایرادای ماشینو بتونم تشخیص بدم ک صدای اضافه از کجاشه. هروز رانندگی میکردم البته..بعد ی سال رانندگیم جوری شد ک دیگه ب ماشین اسیبی نرسه دنده و دور موتورو تونستم کنترل کنم موقع عوض کردن دنده ماشین ریپ نزنه یا بهش فشار نیاد. چیزای خیلی جزئیو یاد گرفتم. چند بارم مالیدمش ب اینور اونور سال اول کلا هر دوسه ماه صافکار لازم بودم البته خیلی جزئی ماشینم بی رنگ بود خداروشکر هنوزم بی رنگه تصادف بد نداشتم..و فقط همون سال اول این جیزا پیش اومد دیگه بعد اون تا الان خداروشکر مشکلی پیش نیومده.. ولی لامصب ی جور بود سال اول تموم مالیدنا و ضربه خوردنا خیلی مسخره و تو ی ثانیه اتفاق میوفتاد.. تو جاده اصلا تصادف نکردم و مشکلی نداشتم همش تو پارکینگو ستون پارکینگ بود😂😂😂😂سپر ماشینو خیلی زدم ب درو ستون دیگه راه افتادم سپرشو بعد عوض کردم
چه عالی پاشا....یتی منم سال دیگه این موقع حرفه ای حرفه ایم، ؟ پس خدارو شکر تا آخر سال کاملا مسلط میش ...
اگه هروز تمرین کنی اره.سعی کن درست رانندگی کردنو یادگیری نه اینکه فقط ماشینو راه ببری حالا ب هر روشی.بیشتز ماشینای ک دست ما خانوماس. بعد ی مدت داغون میشه واسه اینکه ب جزییات توجه نمیکنن درست و ب موقع دنده عوض کردنو فشار نیاوردن ب ماشین خیلی مهمه.مخصوصا الان ک قیمت لوازم و تعمیر ماشین خیلی خیلی بالاست
اره منم دقیقا خیلی دوست دارم درست یاد بگیرم نه تین که فقط راه ببرم .ولی خب از کجا بدونم نکاتشو؟ آخه ...
باید ی مدت بشینی پشت فرمون با توضیح دادن نمیشه. کم کم راه میوفتی حواست ب دور موتورت هست. وقتی بخای یاد میگیری. ی سریا واسشون مهم نیست توجه نمیکنن.یکی درست دنده عوض زیاد کردنو کم کردن یعنی مناسب با دور موتور و رد شدنه درست از سرعت گیرا ک ب صفحه ی ماشین فشار نیاد. و مهم ترینش باید حواست ب صدای ماشین باشه ب محض اینکه متوجه شدی صدای موتور تغییر کرده حتما پیگیری کنی مشکلش چیه نه اینکه بگی ولش کن یا اصلا متوجه تغییر صدای ماشین نشی. خیلی وقتا میبینی ی فیش ساده باعث میشه ماشین وسط خیابون دیگه روشن نشه پس باید حواست باشه ک وقتی از پارکینگ میری بیرون ماشین مشکلی نداشته باشه