2777
2789
عنوان

دخترا بعداز کات حالتون چطوربود

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 49 پست

من همون شب اول کلی گریه کردم بعدش هر چیزی که به اون مربوط بود را پاک کردم و بلاک کردم و دیگه هیچ وقت بهش زنگ نزدم و سراغشو نگرفتم 

بعد یک سال یکی بهم گفت زن گرفته منم اصلا به روی خودم نیوردم و فقط بی اعتنا نگاهش کردم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بیجا می‌کنه بخواد برگردهبرام مُرده

چیشد به این درجه از عرفان رسیدی🫣

دوستش نداشتی؟

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت بود واقعا ۱ سال حدودن تا برگشتن ب حالت نرمال طول کشیدبعدش اروم اروم دیگ دیدم فک نمیکنم بهشو ...

ادم جدید نمیخوام

۲۶

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

اولش اوکی بودم رفته رفته داره بدتر میشه

منم همینجورم

مگه نمیگفتن پسرا اولش اوکی ان بعد بدتر میشه

ما چرا مثل پسرا شدیم؟

من یک ماه شدهشب اول گریه کردم زار زدم ب خدا التماس کردمفرداش ۶ صبج بیدار شدم وررش کردن رفصیدماصلا با ...

منم همینجور

واقعا هرچی میگذره دل تنگ تر میشم

توروخدا دعا نگیر😭

اونلحظه مرگو بچشم میبینبا ولی الان یادمون میاد میخندیم😂😂😂

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است

اگه اینجور نباشه

ولی من اصلا نمیخوام فراموش کنم😭

من همون شب اول کلی گریه کردم بعدش هر چیزی که به اون مربوط بود را پاک کردم و بلاک کردم و دیگه هیچ وقت ...

چرا دیگه نخواستیش؟

فکرت چی بود؟

ببین بخام بگم ۸ و ۹ ماهی حالت بده بستگی ب تایمی داره ک تو رابطه بودیددقیقااا موقع ایی ک رهاش کردی بر ...

مطمئنید اگه رها کنم میاد🥲تجربه کردین؟