khanoum_mohandes مدیر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1990 عنوان دخترا بعداز کات حالتون چطوربود | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 49 پست تاپیک قبلیم رو ترکوندن🙄کی بدتر شد حالتون؟ بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده دیروز | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas886 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 30 حق داشتی پس آره ولی یک ماه اولو خیلی گریه کردم همش قیافش جلوی چشمام بود اصلا باور نمیکردم نابود شدم تا با خودم کنار اومدم
من_این_سنگ_دوس_ندارم عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 53 چرا آبجی؟ چون رابطه ایی ک تموم شده همون تموم شده بمونه بهترهبلاخره ی مشکل ناحل شده ایی بوده این وسط ک منجر ب کات شدهرها کنی خودشم ب نفعته عزیزم
khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1990 آره ولی یک ماه اولو خیلی گریه کردم همش قیافش جلوی چشمام بود اصلا باور نمیکردم نابود شدم تا با خودم ... خیلی سختهکاش خوب بشی😘 بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده
khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1990 چون رابطه ایی ک تموم شده همون تموم شده بمونه بهترهبلاخره ی مشکل ناحل شده ایی بوده این وسط ک منجر ب ک ... نه شرایط ادما و روابط متفاوته خببعضیا مشکل تو رابطشون نیست یه عامل دیگه ای مشکل ساز شده و مجبور به جدایی هستن بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده
من_این_سنگ_دوس_ندارم عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 53 نه شرایط ادما و روابط متفاوته خببعضیا مشکل تو رابطشون نیست یه عامل دیگه ای مشکل ساز شده و مجبور به ج ... اونم خودتون نباید هیچ عاملی باعثش بشه ک از هم جدا بشیداگه عاشق باشید جفتتون زودتر برمیگردین