2777
2789

آقا داستان از چند روز پیش شروع میشه که مادر شوهرم باز کلی کلی مهمون دعوت کرده بود و طبق معمول من باید می‌شستم و می‌ذاشتم جلوشون ولی این سری مهمونشون فرق داشت و یه کوچولو مهمونشون براشون احترام زیادی داشت و خیلی هم پولدار بودن برا همین باید همه چی عالی پیش می‌رفت همه چی داشت خوب پیش می‌رفت که رسید موقع شام خوردن من چند مدل غذا درست کرده بودم و برای دسر هم ژله درست کرده بودم که همین که مهمونا لقمه اول از غذامو خوردن یهویی یکیشون شور کرد به عق زدن و غذا رو بالا آورد و یکی از تارهای مو  من هم بالا آورد هیچی دیگه دیگه هیچکس لب به غذا نزد و مادر شوهرم هم خیلی چپ چپ نگام کرد وقتی که اومدم ظرفا رو جمع کنم مادر شوهر و خواهر شوهرم باهام اومدن توی آشپزخونه و بهم گفتن اگه شانس بیاری مهمونا دیر میرن سرتونو در نیارم هیچی وقتی مهمونا رفتن منو گرفتن زیر مشت و لگد و تا جایی که دماغم خون میاد منو زدن و من فرار کردم و اونجا شوهرم فقط داشت نگاه می‌کرد و می‌خندید من رفتم خونه بابام  الان می‌خوام طلاق بگیرم ولی بابام اجازه نمیده و میگه بشین سر جاتو برو زندگیتو بکن تو رو خدا راهنمایی کنید

مقصر خودتی چرا از اول رو دادی براشون کار کردی اینم‌نتیجش ....چقدم کثافتن....پدرت چشه ....من باشم میرم پزشک قانونی پدرشونم درمیارم مهریمم میزارم اجرا پدر اون پدرسوخته که میخندید رو در میاوردن....عوضی 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.