2777
2789

سلام خانوما 

ما عقد هستیم هنوز خونه خودمون نرفتیم . دیشب یه نیم ساعتی رفتم خونه مادرجونم زنگ زد گفت کجایی 

گفتم رفتم خونه مادرجونم کلی ناراحت شد

بعدم انگار باباش گفته خاک برسرت نمیدونی زنت کجاست 

الانم ناراحته یکم قهر کرده

این درسته آیا ؟ مگه من کجا رفتم 

وا 

بدبینن؟؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه نگیر ولی بگو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بنظرم حق داره باید هم اون بگه هم تو البته این ب معنی اجازه گرفتن نیست ها بهم اطلاع بدید

ببین یه دلیل دارم که نتونستم بهش بگم 

اینم بهش گفتم که دلیل دارم و بعدا میفهمی ولی بازم ناراحته

هرجا میرم بهش میگم 

دیشب دلیلی داشت که نگفتم 

گفتم بعد دلیلشو میفهمی 

وگرنه از صبح تا شب هرکاری کنم میگم 

بعد فامیلامو میبینم با من عقد کردن شب میرن خونه پدر بزرگشونم میمونن شوهره هیچی نمیگه