2777
2789
عنوان

اخه چرا 😢😢😢😢

356 بازدید | 38 پست

هم خودم و هم همسرم عاشق بچه هستیم😢😢😢

۳ ماهه اقدامم این ماه خیلی امید به بارداری داشتم😔😔

سه روز عقب انداختم رفتم سونو خوش حال و شاد و خندون که بهم گفت pco هستی😭😭😭

اخه چراااااا 

تمام امیدم رو از دست دادم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يني چي عزيزم؟

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

چیکار کنم سریع باردار بشم😭😭😭😭

از اون سختر دکتر خوب چه جوری پیدا کنم درمانم کنه😭😭😭😭😭😭

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

منم سع ماه اقدامم.ماه پیش با ده روز تاخیر پریود شدم.در حالی ک تو عمرمم یک روزم عقب ننداخته بودم.هرکیم میدیدم میگف چقدر شبیه حاملهای😢😢😢😢😢😢

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

عزيزم بعد سه ماه انقدر نا اميد نباش 

بايد صبر داشته باشي 

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.

تا يه سال عاديه

چیکار کنم سریع باردار بشم😭😭😭😭 از اون سختر دکتر خوب چه جوری پیدا کنم درمانم کنه😭😭😭😭😭😭

آخه دکتر بری الان ک درمانت نمیکنه، میگه ت یه سال اقدام طبیعیه اگه باردار نشی 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌