2777
2789
عنوان

اخه چرا 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست
فقط براي سه ماه انتظار آخه چرا  هي خدا پس من چي بگم هفت سال انتظار و يك بدن داغون داغون& ...

چراااااا اخه😢😢😢😢

مشکلت چیییه مگه؟؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان

وااا چقدر زود تسليم ميشيد 

و نا اميد 

يكم قوي باشيد ،ناسلامتي قراره مادر بشيد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
تنبلی تخمدان

واااي عشقم

همچين گفتي سكته زدم 

فك كردم نازايي چيزيه

اينكه حل ميشه ايشالله

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.
اول از همه همسرتون آزمايش بدند در صورت مساعد بودن شرايط ايشون  خودتون با دارو محرك باردار ميشي ...

یعنی امید داشته باشم؟؟

من حالن خیلی بده همش خود به خود گریه میکنم و میگم نکنه به سختی حامله بشم😭😭😭😭😭

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
فقط براي سه ماه انتظار آخه چرا  هي خدا پس من چي بگم هفت سال انتظار و يك بدن داغون داغون& ...

عزیز م امضاتو خوندم، امیدوارم تو هشتمین سال انتظارت نتیجه بگیری 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
خیلی ها پلی کیستیک هستن و راحت هم باردار میشن...باید فقط تحت نظر دکتر باشی

یعنی هم دارو مصرف کنم هم اقدام داشته باشم؟؟

سه ماه خیلی کمه...شش ماه تا یکسال طبیعی اقدام کن طبیعی باردار شی نشد برو دکتر

اخه دلم له له میزنه واسه حاملگی میخوام زودتر نتیجه بگیرم😢😢😢

انشاالله که خدا نی نیتو برات حفظش کنه🌷🌷🌷🌷

تنبلی تخمدان رومیگی؟؟؟من چن ماه گلوکوفاژخوردم اوکی شد

به مدت چند ماه اوکی شدی؟؟😔😔😔

یعنی هم دارو مصرف کنم هم اقدام داشته باشم؟؟

بری دکتر بهت چندتا قرص و اینا میده مشکلت حاد نباشه باردار میشی...

من خودم چهارسال منتظر بودم پلی کیستیک هم بودم ولی حتی با دارو هم فولی بالغ نداشتم

بری دکتر بهت چندتا قرص و اینا میده مشکلت حاد نباشه باردار میشی... من خودم چهارسال منتظر بودم پلی ...

ای جانم همین که بعده ۴ سال انتظار خدا بی جوابت نذاشته کلیه 

به مدت چند ماه اوکی شدی؟؟😔😔😔

هفت هشت ماه قرص خوردم بعدشم باردارشدم الانم دوتا نازگل دارم نه وپنج سال

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
هفت هشت ماه قرص خوردم بعدشم باردارشدم الانم دوتا نازگل دارم نه وپنج سال

ای جانم خدا حفظشون کنه🌷🌷🌷