2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من انقدر استرس دارم الانم بعید نیست مرگم فرابرسه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

داشتم فکر میکردم این مسیر ۳۸ ساله ی زندگی رو میتونم برگردونم و دوباره بسازمش  دیدم نه حتی حوصله ندارم بچه بسم و لذت ببرم  فقط میخام تموم بشه. چقد زندگی سخته

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

والا من انقدر استرس دارم الانم بعید نیست مرگم فرابرسه

خیره انشالله چی شده

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خیره انشالله چی شده

مشکلاتم خیلی زیاده برا همشون یه عالمه استرس دارم کاری هم ازم برنمیاد

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

منم خیلی دوست دارم بمیرم و از خودکشی هم میترسم

نمیدونم چمه،همه چی خوب و عالیه.شوهر خیلی خوب،دوتا بچه دسته گل...اما هیچ امیدی تو دلم نیست.یادم نمیاد آخرین بار کی از ته دل خندیدم. همش میگم آخر که جای همه تو قبره،نه تلاشی،نه امیدی نه انگیزه ای

مدام مث جنازه ها افتادم تو گوشی،حتی به خودم نمیرسم به بچه هام نمیرسم،خونه همیشه کثیف،چند روز پیش شوهرم اعتراض کرد

همش با خودم میگم حق داره اگه یه روز بهم خیانت کنه،چی گذاشتم برای این زندگی و این مرد؟

وای چقدر دلم پر بود😭

نمیاد

فرشته ست، یه مدت ازش بخوای، شاید جواب بده

شاید تو همین خواست مرگ واسع خودش، به نتایج دیگه ای برسه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد