2777
2789
عنوان

خانما یه جواب دندان شکن بهم یاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا

اگه حس کردی بحث داره گرم می‌شه و نمی‌خوای ادامه بدی، می‌تونی موضوع رو عوض کنی: راستی، حالا که بحث دانشگاه شد، بگو ببینم تو دانشگاهت چه کارای باحالی کردی؟ پروژه‌ای، چیزی؟ اینجوری هم خودتو از موقعیت کنایه نجات می‌دی، هم خودشو وادار می‌کنی از پز دادن بره به سمت تعریف کردن چیزی واقعی.

یکبار برای همیشه دهنشو جم کن که انقد زر نزنه

خیلی پشت سرم حرف میزنه ایندفعه میبینمش دهنش و میبندم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

چه رشته ای میخونی؟

هر کس سر به سر کس دیگه ای بزاره وبهش تکه بندازه 

شک نکن کارما داره  ودر اینده بدتر از اون سرش میاد 

بگو رشتمو دوست دارم دانشگاهمم دوست دارم 

ارزش ادما به این چیزا که نیست

به کسیم مربوط نمیشه❤️

بیا ایت تاپیکشhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17202422/%D8%AE%D8%A8-%D8%B0%D9%88%D8%B3%D8% ...

لینکش آبی نیست باز نمیشه

تگشون میکنید؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

چه رشته ای میخونی؟هر کس سر به سر کس دیگه ای بزاره وبهش تکه بندازه شک نکن کارما داره ودر اینده بدتر ...

علوم تربیتی میخونم

بارها شنیدم پسر داییم پشت سرم حرف زده و مسخره ام میکرده

واقعا قصدشو نمیدونم

ولی میدونم یه روزی خدا جوابشو میده