2777
2789

سلام خانما ... من قدم ۱۶۰ پزشکام و خدارو شکر اوضاع مالی ام ارومیه ماشین و خونه هم دارم .... میخواهم برام خواستگاری یه خانمی ولی بخاطر قدم شک دارم .... اطرافان لطف دارن و میگن که اخلاقم خوبه ولی میترسم اون دختر خانم بخاطر قدم زدم کنه .... به نظر شما کسی مثل من اصلا خواستگاری بره یا نه با توجه به قدم؟

من قدم ۱۶۳ هست

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر عزیز دخترا بخاطره پول و شرایط مالی زن همسن پدربزرگشون میشن بعد شما بخاطره قدت اعتماد بنفس نداری؟؟؟ بفرض این دختر رد کنه مطمئن باش هزارتاش از خداشونه پس اعتماد بنفس تو از دست نده

مستقیم نرو خواستگاری اول دلش رو بدست بیار بعد برو 

سعی کن اولین بار که میبینتت جایی نشسته باشی 

روی لباس و چهره و بیان بیشتر مانور بده 

یار من ۱۶۷ هست اولین بار اگه ایستاده میدیمش شاید خوشم نمیومد تو هم از همین روش استفاده کن

دخترداییم قدش ۱۶۳ با ی پسر ۱۶۰ ازدواج کردپسره معلم بود . فقطم ی ماشین داشت ، نگران نباش.

جدی ؟من قدم خیلی بلنده گفتم اگه طرف ۲ ۳ سانت کوتاهتر باشه مشکلی ندارم. اونا میان به هم؟

والا من قدم ۱۷۰ قیافمم هرجا میرن تعریف میکنن عاشق شوهرم شدم با قد ۱۶۷ بدون خونه بدون ماشین   😁شما ک شرایطت عالیه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
جدی ؟من قدم خیلی بلنده گفتم اگه طرف ۲ ۳ سانت کوتاهتر باشه مشکلی ندارم. اونا میان به هم؟

اره دروغم چیه.😐💔

نمیدونم والا ، پسره از لحاظ ظاهری از دخترداییم کوچک تر بود مثلا اگ از دور میدی فکر میکردی داداش کوچیکه ی دخترداییمه.

ولی چهره دخترداییم ازش سره.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»