الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هم زمان با فکر و غصه هر روزه،بافتنی داشتم تا یه جایی رسوندمش، غذا درست کرد لباس شستم ظرف شستم الانم میخوام برم ظرف بشورم دوباره
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
مثله همیشه یکنواخت و تکراری ولی خداروشکر بخوبی و خوشی تاحالا سپری شده
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
مریضم نمیدونم سردی کردم یا از معدمهه از صبححح تو رختخواب افتادم هیچچ نخوردممم بچمم اذیت میکنههه حوصلم نمیکش
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
در پله ها یهو باز شد سام از پله پرت شد پایین من چنان جیغ زدم محسن تا رسید من گفتم سام تمام شد دیدم سام روی سر افتاده روی پله و خودشو نگه داشته از نرده گرفته محکم