2777
2789

تازه براش حلقه بردیم.اومده بودن خونمون ما تو حیاط نشسته بودیم دخترمم گذاشته بودم تو اتاقی ک پنجرش رو بع حیاط بود.حالا نگو برلدرشوهرمو نامزدش تو اون اتاقه بودن من بلند شدم گوشمو بردم نزذیک پنجره یهو‌مامان جاریم برگشت گفت چیه چیشده چرا اینجور میکنی.منم نمیدونستم این دوتا تو اتاقین ک دخترم هست.بعدش جاریم گفت اجازمو از مامانم میگیری بریم تفزیح بعد منو ببرید خونه رفتم رو زدم مامانه گفت ن باباش دعوا میکنه(خب تا اینجا حق داش اجازه نده ولی خو بگو لامصب کاری ک تو اتاق میکنن و ک نمیتونن تو تفریح بکنن..اینم هیچی.رفتم تو اتاق ب بچم شیر بدم.خواهر جاریم بم میگ میترسی ممه های بزرگتو مردا ببینن😕😕😕😕😕😕😕وااای دارم میمیرم.قسم خوردم دیگ دعوتشون نکنم

خدایا شکرت.

وا

جاریت بچه‌ست؟ یعنی چی اجازه‌مو بگیر؟ چرا تو اتاق شما؟ تو چرا گوشتو بردی نزدیک پنجره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هن؟؟؟

خواهر جاری یا برادر جاری؟

چه هیزه خواهره😵‍💫😵‍💫

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

چه خواهر جاریت هیزه😂😂😂

ای کاش از مد بیوفته ک دخترو پسر وقتی نامزدی میکنن یعنی میتونن برای شناخت همه جا برن اینم هست ک میگن طرفت رو بیشتر توی مسافرت بشناس 😂

ن خواهرش..بابا طعنه میزد.نک سین هام کوچیکن

ایش دختره ی بدرد نخور ببین میخوای یک هیچ تو زندگی جلو باشی با جاری مث همسایه رفتار کن نه حرفی بزن نه کاری کن براش دلسوزی ممنوع

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

چه خواهر جاریت هیزه😂😂😂ای کاش از مد بیوفته ک دخترو پسر وقتی نامزدی میکنن یعنی میتونن برای شناخت هم ...

اره دیگ بابا نامزد میکنن ک اخلاق همو بشناسن نه سایز و شکل و رنگو