2777
2789
عنوان

کاش بیست هزار میکردم

99 بازدید | 16 پست

امروز گفتن 19 هزارو پونصد بیمه بدید

پیش دبستانیه بچم

من همون 19/500 زدم میگم کاش بیست هزارش میکردم😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید از حقت بگذری؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا باید از حقت بگذری؟

میگم الان میگن این دیگ کیه

ما گفتین 19500 این چرا دقیق 19500 زد😂😂😂😂😂😂

میگم کاش بیست هزار میکردم

پونصد تمن چیه دیگ خدایی

یه دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

خاهر تا پونصد تومن میخایی کدوم برجو بخری آخه😂😂😂

نصفشو طلا میخرم نصف دیگشو میبخشم خیریه😔🤣

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی