2777
2789

پدرمادر من راضی نبودن با شوهرم ازدواج کنم و برای سخت گیری گفتن باید مهریه فلان قدر باشه،باید شما جهیزیه رو بخرید و....

خلاصه ما ازدواج کردیم،حالا خواهرشوهرم داره ازدواج میکنه،مادرشوهرم امروز گفت اگه به کسی بگی بایییید فلان کارو انجام بدی اتفاقا اون چیزی که خودش هم دلش مبخواد رو انجام نمیده،بخاطر همین من به خانواده دامادم نگفتم بایدددد بایددد،گفتم هر طور راحتید،همجیز رو طوری گفتم که اونا اذیت نشن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره انداختو خب دلش پره. بهش حق بده.

منم بهش گفتم داماد شما لیاقت داشته،دخترتونو دوست داره و حق دارید بهش سخت نگیرید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

آره تیکه انداخته

خب حق دارم ناراحت بشم؟چطوری رفتار کنم؟

نه فکر نکنم.ولی خانوادت خیلی سخت گرفتن. هم جهیزیه دادن هم مهریه زیاد

۲۱۴ تا مهریه دارم فقط

هیچی نگو فقط لبخند ساده دلی اره بهت تیکه انداخته

ب شوهرم بگم؟هرچند که شوهرم الان میگه خب راست‌گفته